2777
2789
عنوان

چتم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 79 پست
پرنسسعلی فکر میکنه من بیکارم صبح تا شب فکر تیپ و قیافه و هیکل اون باشم

پرنسسعلیا خیلی زیاد شدن تازگیا

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی کنم چجوری رفتار کنم انگار لاله خوب بگو بیا بریم تیشرت بخریم تیشرتام کهنه ست

بزن تو دهنش بابا مگه مرد هم ناز میکنه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

ببین من خواهرم همسرش دقیقاااااا مثل همسر شماست آدمای احساسین تو این موارد گمونم با حرف گفتار درست ...

خواهرت چجوری رفتار میکنه

من واقعا روم نمیشه تو جمع هی قربون صدقه ش برم اصلا تو شخیصتن این مدلی نیست نمیتونم یهو ۱۸۰ درجه تغییر رفتار بدم

اصلا اتفاقی که رخ نداده توهم میزنه مثلا با خودش میگه این حتما دوسم نداره که نگفت ریشهاتو زدی خوشگل ش ...

این کار همسر شما ریشه در دوران کودکی داره، در زمان کودکی شاید تضاد بین بچه ها بوده و یا با قهر کردن جلب توجه میکرده و بقیه میرفتن نازشو میکشیدن، حالا شما دارید جورش را پس میدید.

این کار همسر شما ریشه در دوران کودکی داره، در زمان کودکی شاید تضاد بین بچه ها بوده و یا با قهر کردن ...

البته من این حرفو طبق حرفای شما زدم که بدون دلیل همسرتون اینکار را انجام میدن

شوهرم دیشب همینجوری کردولی خب چون چند کقت پیش یجا پشتش نبودم جلو بقیه ازاونجا ناراحت بود.شوهر شمام ح ...

توقع داره پدر مادرمو له کنم بگم نه حق با شوهرمه اونم جلو روی خودش تا خیالش راحت شه

آخه من شخصیت سر سنگین دارم نمیتونه تو جمع جلو همه قربون صدقه ش برم اون چشمم میره به خواهرش که تو جمع ...

منم ترجیح میدم محترمانه برخورد کنم تا عاشقانه

و به نظرم هرچیزی جایی داره

و همین رو بگو که از نظرت عشق و دوست داشتنی که بین تونه خیلی ناب و خاصه و دوست نداری نامحرما ببیننش یه همچین چیزی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند