2777
2789
عنوان

چتم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 79 پست
عقدیجلوی دیگران با همسرت ابراز احساسات می کنی

نه ۱۰ سال عروسی کردم ولی کلا خسته ام کرده هنوز فکر میکنه عقدیم من اون حوصله ها رو دارم

یادم افتاد میدونید چی شد الان دوهزاریم افتاد

دیروز یه تیشرت تن کرده بود بعد اومد جلو آینه گفت چقدر کهنه ست از یقه ش گرفت پاره کرد من درس میخوندم توجه نکردم بعد رفت کل کمدو ریخت بیرون ۱۰ تا تیشرت پاره کرد بعد گفت من کهنه میپوشم توام عین خیالت نیست گفتم خوب برو لباس بخر مگه شده تو بری خرید من بگم نرو برو هرچی دوس داری بخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اتفاقی که رخ نداده توهم میزنه مثلا با خودش میگه این حتما دوسم نداره که نگفت ریشهاتو زدی خوشگل ش ...

دوست دار۶ مدل دوس داشتنش اینه یکم بهش حس خوب بده حس دوس داشتن

دیگه سیسش اینع 😑😄

نه ۱۰ سال عروسی کردم ولی کلا خسته ام کرده هنوز فکر میکنه عقدیم من اون حوصله ها رو دارمیادم افتاد مید ...

اسی منم حس میکنم مثل سابق بهش توجه نمیکنی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نه ۱۰ سال عروسی کردم ولی کلا خسته ام کرده هنوز فکر میکنه عقدیم من اون حوصله ها رو دارمیادم افتاد مید ...

ببین من خواهرم همسرش دقیقاااااا مثل همسر شماست  آدمای احساسین   تو این موارد گمونم با حرف گفتار درست بشه با یکم ابراز احساسات  بازم هرجور صلاح می دونی عمل کن من هم خواهرم این مشکل با همسرش یه مدتی داشت

اینو خوندید بچه ها 

شمردم الان ۱۱ تا تیشرت پاره کرده

اینو خوندید بچه ها شمردم الان ۱۱ تا تیشرت پاره کرده

منم واسه جلب توجه همسرم گاهی از این نمایشا اجرا میکنم😂😂

با اینکه ابراز احساسات میکنه ولی کافیه یه روز نگه دوست دارم من یه فیلمی دارم

اسی منم حس میکنم مثل سابق بهش توجه نمیکنی

آخه چی کنم کارمندم تا ظهر اونجا بعد ازظهر برسم یه حموم و بشینم پای درسم دفاع دارم شهریور آبانم کنکور دکترا

بخدا خودم له له شدم انگار خودم هر روز بازارم  هر روز آرایشگاهم بعد بهش توجه نکردم بهش بر بخوره خودم یاد ندارم کی برای خودم رفتم خرید

نیاز به توجه و دیده شدن بیشتری دارهبعضی ها خیلی روحشون به تحسین و دیده شن نیاز داره گمونم شوی شما از ...

آخه من شخصیت سر سنگین دارم نمیتونه تو جمع جلو همه قربون صدقه ش برم اون چشمم میره به خواهرش که تو جمع شوهرو میپرستن میره.

آخه چی کنم کارمندم تا ظهر اونجا بعد ازظهر برسم یه حموم و بشینم پای درسم دفاع دارم شهریور آبانم کنکور ...

منم کارمندم اتفاقا دارم واسه آموزگاری میخونم ولی یه تایمی رو به همسرم اختصاص میدم

یه کم براش وقت بزار معلومه عاشقته وگرنه اینقدر پاپیچت نمیشد میرفت دنبال یکی دیگه