2777
2789
عنوان

چتم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 79 پست
راستشو بخوای دلم میخواد با دمپایی ابری خیس بزنم تو دهنش ولی چه کنم خواهر که زندگی دیگه نمیشه کرد

هر وقت قهر کرد تو غذاش پودر افزایش میل جنسی بریز😂😂😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

منم ترجیح میدم محترمانه برخورد کنم تا عاشقانهو به نظرم هرچیزی جایی دارهو همین رو بگو که از نظرت عشق ...

منم حالت لودگی ندارم همیشه رسمی هستم تو جمع

بدبختیم میدونی چیه حتی نمیگه چه مرگشه بدونم دقیقا از چی ناراحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم خودش داستانه توقع داره هر ساعت پیشنهاد داد من بگم چشم امپراطور

بیخیال دختر انقدر وسواس فکری نداشته باش هرچیزیو تو ذهنت گنده نکن خوش باش

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

منم حالت لودگی ندارم همیشه رسمی هستم تو جمعبدبختیم میدونی چیه حتی نمیگه چه مرگشه بدونم دقیقا از چی ن ...

واقعا این رفتار براخانوما بود که قهر میکردن و مخاطب باید حدس میزد مشکل چیه! 

یه موقع که حال هردو خوبه بخواید که صحبت کنید به جای قهر و ناراحتی

و شمام بهتره قهر های بی دلیل رو نادیده بگیرید تا جایی که ممکنه که حالت تشویق به خودش نگیره

هرچند میدونم که خیلی ناراحت کننده هم هست براتون

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
اگه حق باهاش حق دارهاگرم حق باهاش نیس ک کلا بحثو ادامه نده تاخودش خوب بشه

خودمم گاهی نمیدونم حق با کیه حق با دوطرفه

با عدالت قضاوت میکنم میبینم هر دو طرف حق دارن

واقعا این رفتار براخانوما بود که قهر میکردن و مخاطب باید حدس میزد مشکل چیه! یه موقع که حال هردو خوبه ...

آره ناخودآگاه زندگیم تحت تاثیر میزاره آشفته ام میکنه تپش قلب میگیرم خودش اگه انصاف داشت میگفت سر یه تیشرت واجب نیست اینقدر داستان درست کنم

بیخیال دختر انقدر وسواس فکری نداشته باش هرچیزیو تو ذهنت گنده نکن خوش باش

کاش منم یکم ناز کردن و قهر کردن بلد بودم میتونم قسم بخورم تو عمرم با کسی دوست آشنا همسایه همکلاس همکار هم اتاق تابحال قهر نکردم تو عمرم قهر نداشتم با کسی

آره ناخودآگاه زندگیم تحت تاثیر میزاره آشفته ام میکنه تپش قلب میگیرم خودش اگه انصاف داشت میگفت سر یه ...

مشخصه که دلش از یه جایه دیگه پره یا کلا اخلاقش اینه که عادت داره همه چیزو بزرگ جلوه بده

آره ناخودآگاه زندگیم تحت تاثیر میزاره آشفته ام میکنه تپش قلب میگیرم خودش اگه انصاف داشت میگفت سر یه ...

موضوع تیشرت نیست، بیشتر بهانه است

ولی بده که نمیتونه از مشکل اصلیش  حرف بزنه به نظرم ایشون خودش خیلی بیشتر اذیته و اگه بتونه بره پیش تراپیست برا خودش و رابطه تون هم خیلی بهتره

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
آخه دیگه ۳۲ سالگی چه تغییری کنه مشاور ببرم

اره عزیزم اینم هست، پس خودت رگ خوابشونا دست بگیر، یا هرکار دیگه ای که حداقل سختی نکشی، چون من خودم هم به قهر خیلی حساسم

مشخصه که دلش از یه جایه دیگه پره یا کلا اخلاقش اینه که عادت داره همه چیزو بزرگ جلوه بده

درست آنالیز کردی هر دوتاش هست

یه چیز کوچیک که طرف منظورم نداره با منظور برداشت میکنه

خواهرت چجوری رفتار میکنهمن واقعا روم نمیشه تو جمع هی قربون صدقه ش برم اصلا تو شخیصتن این مدلی نیست ن ...

بهش توجه میکنه مثلا تغییر تو لباسش،ريشش و‌‌‌.. نظر میده 

کارای عقد انجام میده

یه سوال تو خیابون دستش میگیری؟