2777
2789

تو این تاپیک ها میگن برای نامزدم چی بخرم؟ برای همسرم ساعت در حد 500 تمن چی هست؟ تيشرت چی بگیرم .... اخری همون جوراب میدن دیگه مثلا چی مخوان بدن؟ ساعت 500 تمنی؟ تازه من دیدم میگن شلوار 100 چی خوبه حالا خودتون دیگه ببینید... همون جوراب بده دیگه سوال چرا می پرسی خدا بده برکت خیلی هم راضی و خوشبخت میشن 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

خودتو افسرده نکن داداش

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا با جورابم ذوق میکنن انقد در حقشون کوتاهی شده 😅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هیچ مردی ارزش کادوی گرون ندارههیچ کدوم

😂😂😂 رو زخمش نمک نپاش 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
😂😂😂 رو زخمش نمک نپاش

ن با ایشون کار ندارم

همسر من ک اصلا لیاقتشو نداره

ی بار ی ساعت خیلییی گرون از مسافرتی ک رفتم براش گرفتم اول تشکر کرد گرفت گذاشت رو میز

بعد اد همون شب بحثمون شد زد ساعت بیچاره رو نابود کرد

صدبار کوبیدش رو سرامیک

هیچ مردی ارزش کادوی گرون ندارههیچ کدوم

چرا طرف همونقدرم برات یا حتی بیشتر تلافی میکنه‌.البته هدف کادو دادن تلافی نیست ولی خب یکی دوست داشته باشه اونم برات هزینه میکنه.

ن با ایشون کار ندارمهمسر من ک اصلا لیاقتشو ندارهی بار ی ساعت خیلییی گرون از مسافرتی ک رفتم براش گرفت ...

حیف من چیزی بگیرم اثلا جلو دست نمی زارمش

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده