2777
2789
عنوان

دیگه جوراب هدیه دادن به آقایون سوال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رومیز غذا خوری کنار ی گلدون وچنتا وسیله ی دیگه بوداد گشت همونو پیدا کرد زد خرد کرد

اعصابش خیلی خرد بوده نتیجه میگیرم مردان وقتی عصبانی میشن رادارشون فعال میشه سریع چیز پیدا میکنن

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
اعصابش خیلی خرد بوده نتیجه میگیرم مردان وقتی عصبانی میشن رادارشون فعال میشه سریع چیز پیدا میکنن

همون😂😂😂😂

روز عادی نمیتونه چیزی رو پیدا کنه حتی اگه دقیقا جلوی چشماش باشه

ولی من میگم از لج من شکست چون بعدش دیگه آروم شد وچیزی نگفت نشست سرجاش😐

همون😂😂😂😂روز عادی نمیتونه چیزی رو پیدا کنه حتی اگه دقیقا جلوی چشماش باشهولی من میگم از لج من شکست ...

اون وقت از کجا متوجه شد ساعت کجاست؟

اون وقت از کجا متوجه شد ساعت کجاست؟

خودش ک ازم گرفت تشکرکرد وگذاشت رو میز غذا خوری

ی گلدون و ی شیرینی خوری و چنتا وسیله ی دیگه ام اونجا بود

وقتی بحثمون شد از رو مبل پاشدرفت سره میز ی کم وسیله ها رو جا ب جا کرد اد پیداش کرد

صدبار کوبوندش زمین 

همون😂😂😂😂روز عادی نمیتونه چیزی رو پیدا کنه حتی اگه دقیقا جلوی چشماش باشهولی من میگم از لج من شکست ...

نه از لج نبود.اینکه اروم شد نشست سرجاش چون تز ترس جفت کرده بوده😂اما خب چیزیم نمیتونست بگه.

با توجه به تاپیکات تو باید شوهر کنی استراتر،،کاملا خلق و خوی زنونه داری،احتمالا به زاییدن هم علاقه د ...

آره 1000 تا سکه مهریه هم میگیرم