2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه علامت سوال

142 بازدید | 18 پست

سلام

من  دانش آموزم ، کنارش میخوام کار هم بکنم ، کلاسام از یه هفته دیگه شروع میشه ، از 20 شهریور تا یه ماه بعدش کلاسام از هفت تا 11:45 دقیقه‌ست ، باز تعطیل میشم تا مهر ، مهر کلاسام از 7 تا 13:30 دقیقه‌ست

یه آگهی دیدم برای فروشنده نان فانتزی 

بنظرتون میتونم از پسش بربیام؟! که درسمم همونجا وقتی وقتم آزاد بود بخونم

و اینکه 7 میلیون حقوق برای ساعت کاری 15 تا 23 معقوله؟!

کلاس چندمی عزیزم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار با ساعت کاری پایین تر پیدا کنی اره میشه خیلی ام خوبه اما کار با ساعت کاری 15 تا 23 واقعا اگه از پسش بر بیایی هم خیلیییییی اذیت میشی به نظرم برو سراغ کار هایی که تایم کمتری ازت بگیرن

کف حقوق کار جنرال تهران بیشتر از اینه و‌برای شهرستان توی همین رنجه 

سوال اولت هم بخوام رک بگم نه 

راستش فروشندگی حتی ارزش افزوده و رزومه ای هم برات نداره که بخوای از تایم استراحت و تحصیلت بزنی بابتش 

بذار تابستون بعدی برو سراغش 

یازدهم

کنکورت چی هدف خاصی نداری؟

خودت شرایط خودت رو بهتر میدونی که میتونی از پسش بر بیای یا نه❤

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
اگه کار با ساعت کاری پایین تر پیدا کنی اره میشه خیلی ام خوبه اما کار با ساعت کاری 15 تا 23 واقعا اگه ...

خیلی گشتم پیدا نکردم ، فقط همین بود که هم کارش واسه من مناسب بود هم ساعتش با ساعت کلاسم جور بود

کنکورت چی هدف خاصی نداری؟خودت شرایط خودت رو بهتر میدونی که میتونی از پسش بر بیای یا نه❤

اون نه فقط درحد اینکه بتونم درسامو بخونم و نمرات اوکی ای بگیرم میخوام بخونم ، آخه به پولش نیاز دارم وگرنه نمیرفتم سرکار 

اون نه فقط درحد اینکه بتونم درسامو بخونم و نمرات اوکی ای بگیرم میخوام بخونم ، آخه به پولش نیاز دارم ...

امیدوارم مشکلاتت حل بشه

برات بهترین ها رو از خدا میخوام

نمیدونم من تجربه ای تو این زمینه ندارم ، اومدم از شما بپرسم ببینم نظرتون چیه

ب نظرم اگر ساعت کاریش کمتر باشه ب درست صدمه نخوره برو 

چه عیبی داره ، این زمونه همه واسه خودشون ی کاری دارن 

آرزومه برم سرکار ولی شوهرم نمی‌ذاره