2777
2789

دوتا از دوستام زمستون یه خونه کرایه کردن ، با اینکه به بنگاهیه گفته بودن خونه رو فقط تا تابستون میخوان بنگاهیه براشون قرارداد بساله نوشت و هیچ شرایط ضمن قراردادی براشون ذکر نکرد که بتونن فسق قرار داد کنن.

دو هفته بعد از قرار داد من همخونه اشون شدم ، حالا موقع تخلیه نه صاحبخونه راضی میشه فسق قرارداد بزنه نه بنگاهیه مشتری برای خونه پیدا میکنه . دوستامم بهشون فشاری نمیارن ، حتی شماره بنگاهیه رو هرچی گفتم بهم ندادن با اینکه بابام مشاور املاکه و بهتر میتونه باهاشون کنار بیاد.

از اونطرف پول یماه کرایه خونه رو هم فقط از من گرفتن چون یکماه تنها تو خونه بودم و اونا رفته بودن( حتی بهم نگفته بودن که قرار داد فسق نمیشه و باید همچنان کرایه بدیم ، تا ازشون نپرسیدم هیچی نگفتن)

بی فکری هاشون خیلی عصبیم کرد و بهشون گفتم که دیگه کرایه خونه نمیدم و این قرار دادو من ننوشتم مقصر ابن اتفاقا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه رهن دادین، اگه کرایه رو ندین، از رهن کم میکنه صابخونه

میدونم.

من میخوام به اون دوتا دوستم کرایه ندم.

چون کرایه یماه اخر رو فقط من دادم ، و اونا ندادن به بهونه اینکه اونا تو خونه نبودن و رفته بودن

نموندم ،هممون خونه رو تخلیه کردیم ولی باید کرایه اشو بدیم

مهم قرارداده. دوستات کور که نبودن از اول خودشون قرارداد رو تا زمستون بستن. مقصر بنگاهی یا صابخونه نیست. 

پول پیش مال کیه؟

تنها راه اینه که بزاریدش تو دیوار با همین قیمت اجارش بدید تا زمستون

وقتی تو همخونه شدی، شرایطت چی بود؟چون قرارداد اولیه به اسم تو نیست پس تو مسئولیتی نداری مگر اینکه پو ...

درمورد این چیزا حرف نزده بودیم چون خودشون مطمعن بودن هرموقع بخوان خونه رو پس میدن.

فقط بهشون گفتم همخونه اشون میشم ، و پول پیش و کمیسیون بنگاه رو بهشون دادم و بعد از اونم کرایه خونه تقسیم میشد

درمورد این چیزا حرف نزده بودیم چون خودشون مطمعن بودن هرموقع بخوان خونه رو پس میدن.فقط بهشون گفتم همخ ...

پول پیش یک سومشو تو دادی؟

ببین ماه آخر حق نداشتن از تو اجاره بگیرن. الانم ممکنه اذیتت کنن و پول پیشتو بهت ندن.

چقد دستشون داری؟