2777
2789

یه دوستی دارم واقعا بعضی وقتا رو مخه

ببینین به صورت کلی دختر بدی نیست و باهم خوش میگذره بهمون ،تاکید میکنم خیلییییییی خوش میگذره. یجورایی همزاد روحی هستیم

مودبه و در رفتار محتاطه 

ولی خیلییییییییییییی دنبال رقابت با منه و دیوونم کرده🥲

هر قدمی برمی‌دارم کپی و تقلید می‌کنه ، لحظه به لحظه دنبالمع. همه واحدارو مشترک باهام میگیره ، مدام می‌پرسه دقیقا چی می‌خونی کدوم منبع چطور می‌خونی 

اگه یه کلمه سرکلاس فعالیت کنم سعی می‌کنه ده برابر بزنه جلو و بیشتر تو چشم بیاد

یا میگه اینو از کجا خوندی که بلدی :///

حتی لباس پوشیدن ، و نوع آرایش رو هم تقلید می‌کنه

یه روز یه ساعت بستم ، روز بعدش با ساعتی شبیه اون اومد..

این ترم چند واحد متفاوت برداشتم ، دوباره هماهنگش کرد

من اصلا حوصله رقابت ندارم. فشار روانی بهم میاد و از هدفای خودم دور میشم و رو مخمه

چیکار کنم؟ 

کلا باهاش متفاوت واحد بردارم؟

دوست همینه جانم هیچ انسانی کامل نییت خلاصه یه ایراداتی داره بیخیال باش و اهمیت نده بزار اون واسه خودش یکطرفه رقابت کنه تو کار خودتو بکن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست همینه جانم هیچ انسانی کامل نییت خلاصه یه ایراداتی داره بیخیال باش و اهمیت نده بزار اون واسه خود ...

دست خودم نیست ناخودآگاه می‌ره رو مخم اینکه صاف نیست باهام درحالی که داره کلی نفع میبره از بودن با من

تنها منفعتی که برای من داره خوش گذرونیه

عزیزم ایشون شما رو الگوی خودش قرار داده چون خیلی قبولت داره 

و برای اینکه به چشمتون بیاد سعی می کنه خودش رو شبیه شما یا جلوتر از شما پیش ببره 

رقابت خیلی سازنده اس 

وقتی بهتون خوش می گذره سعی کنید از این رقابت به جنبه ی مثبتش نگاه کنید و استفاده کنید برای پیش رفت 

اگه هم اذیت می شین ارتباطتون رو کم یا قطع کنید 

نمیشه که هم خوش گذرونی باهاش رو بخواین و هم تقاید نکردنش رو نخواین ...هم خدا هم خرما نمیشه که

خب هرکی دنبال پیشرفته و باید از یکی ببینه و یاد بگیره الگو برداری کنه خودت یکی بهتر از خودت رو میبینی دوست داری مثل اون پیشرفت کنی 

حساس نباش خوشحال باش ک تو شدی الگوش ولی اگ حسادته این کاراش کات کن باهاش

عزیزم ایشون شما رو الگوی خودش قرار داده چون خیلی قبولت داره و برای اینکه به چشمتون بیاد سعی می کنه خ ...

اون اینقدر مغروره اصلا اینارو قبول نداره😂 مقیده خودش از اول عالی و برتر بوده

مثلا تا قبل از دوستی با من یه کتاب متفرقه نخونده بود ، الان تحت تاثیر من از تک تک لحظاتش استفاده می‌کنه برای خوندنشون

یا کلاسهای فن بیان و اینجور چیزا باز بخاطر من استارت زد

و خیلی چیزا

ولی به هیچ عنوان پذیرشی نداره که کسی از این جهت بهش لطف کرده.

خودشو خیلی جدی بهتر می‌دونه و میخواد بزنه جلو ، برای همین از پیشرفت من می‌ترسه.

اینا به کنار من مشکلی از الگو گرفتنش ندارم.

مشکلم اینه زیادی دخالت می‌کنه . مثلا اگه من مبحثی رو بلدم چرا اون ناراحت میشه و سیریش که از کدوم کتاب خوندی که بلدی یا کلاس میری مگه که بلدی 

آخه شاید نخوام بگم! همون طور که اون با من صاف نیست. نمیتونم باهاش صاف باشم. 

که اگر بود ، مشکلی نداشتم 

چون من از یه دوست دیگه ضربه خوردم

برای همین نمی‌دونم چیکار کنم

خب هرکی دنبال پیشرفته و باید از یکی ببینه و یاد بگیره الگو برداری کنه خودت یکی بهتر از خودت رو میبین ...

الگو گرفتن مشکلی نداره

اینکه به عنوان یه دوست با من صاف نیست و انتظار داره من باهاش صادق باشم زیادیه

مثلا خودش چیزی بخونه کاری بکنه نمیگه

ولی کافیه من چیزی بیشتر از اون بلد باشم ، گیر میده و می‌پرسه

خیلی منفعت طلبه و خودخواه

نمیتونم به همچین شخصیتی مهربون باشم