2777
2789

یکی ب دوستم گفت زشتی قیافت تخ..میه،منم گفتم ببخشین باباش مث بابای شما کمکی نداشته،دست تنها بوده واس همین خوشگل نیس😒

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ب دوستم گفت زشتی قیافت تخ..میه،منم گفتم ببخشین باباش مث بابای شما کمکی نداشته،دست تنها بوده واس ...

😂😂ایول خوب گفتی حقش بود

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

من فقط فوش بلدم عصبی نمیشم ارومم ریلکسم قیافمم مظلومه امان از روزی که پشت سر هم رو مخم برن دیگ حرف زدن بلد نیستم یادم میره چقدر مهربونم و شروع میکنم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

جلسه اشنایی هرچی از پسره پرسیدم از کار و ...همش گفت بابام بابام...منم گفتم اگه میخواستم با پول ازدواج کنم زن پدرت میشدم نه شما...خالم واسطه بود سر این حرفمم باهام قهره

همیشه بعد دوروز تو حموم یادم میاد که باید چی میگفتم خخخخخ بیای تاپیک اخرم متوجه میشی که نمیتونم چی ب ...

عین خودمی😭

من فقط فوش بلدم عصبی نمیشم ارومم ریلکسم قیافمم مظلومه امان از روزی که پشت سر هم رو مخم برن دیگ حرف ز ...

😂😂این بده

جلسه اشنایی هرچی از پسره پرسیدم از کار و ...همش گفت بابام بابام...منم گفتم اگه میخواستم با پول ازدوا ...

همون بهتر جنگ اول به از ....

بقیشو بلد نبودم😂😂

😂😂این بده

اره برا اموزش فوش تگم کن هر چند الان بلد نیستم عصبی شم خودکار فوشهای روز دنیا میاد تو ذهنم🤣

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست