2777
2789

هرجا میریم یکی پیدا میشه از سر محبت و برای خوشحال کردن بچه‌ها بهشون شکلات میده. درسته که این کار بچه‌هارو خوشحال میکنه، ولی خوب وقتی برای بچه‌ها ضرر داره چی کار کنیم؟ 

مسجد محلمون هر شب تو عزاداری محرم به همه بچه‌ها آبنبات چوبی میدادن که جز خراب کردن دندون بچه هیچ خاصیتی براشون نداره.

من هر دفعه با روی باز تشکر میکنم، در واقع خودم هم از این محبت مردم خوشحال میشم، اما بعدش باید تلاش کنم یه جوری بچه رو راضی کنم که اون شکلات یا آبنبات رو بده من بذارم تو کیفم.

حالا بازم مثلا ویفر شکلاتی یا بعضی شکلاتها بهترن، ولی بعضیاشون واقعا خوب نیستن مثل همون آبنبات‌.

خواستم یه توجهی به این موضوع داده باشم فقط. ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هراهت تو کیفت تنقلات سالم داشته باش که باهش عوض کنی و اونو بهش بدی

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
همیشه هراهت تو کیفت تنقلات سالم داشته باش که باهش عوض کنی و اونو بهش بدی

فکر خوبیه، ممنون...

ولی معمولا بچه حاضر نمیشه شکلات جدید رو با خوراکی‌ای که قبلا تو خونه خورده عوض کنه 🥴 یعنی بازم به تلاش نیاز داره.

فکر خوبیه، ممنون...ولی معمولا بچه حاضر نمیشه شکلات جدید رو با خوراکی‌ای که قبلا تو خونه خورده عوض کن ...

باید یه سری خوراکی خاص داشته باشی که همیشه بهش نمیدی مثلا گندمک،شاهدونه،یه چیزایی که همیشه نمیدی

دیگه برای سلامتیشون باید هزار جور حقه بزنیم چاره ای نیس

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب