2777
2789
عنوان

چرا بعضیا کنکور قبول نمیشن

197 بازدید | 24 پست

مدرسه تیزهوشان درس میخوند 

شب و روزم می‌ خوند

رشته اش تجربی بود و در آخر حسابداری قبول شد در حالی که رشته حسابداری برا تجربی اصلا نمیصرفه 

رشته خیلی خوبیه ولی  وقتی کسی انقدر زحمت میکشه چرا به خواسته اش که پزشکی بود نرسیده 

تو زیبایی چون خالقت زیباست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونی که مدرسه عادی و وضع مالی بدی داشت قبول شد؟

مدرسه عادی وضع مالی بد ؟ بعد رشته پزشکی ؟ 

بعد مثل بلبل انگلیسی بلدن ؟ 

باور میکنی ؟ 

هیچی رو باور نکن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باور نمیکنم خود من چندسال شب وروز خوندم ....حتی دوستام ازاول راهنمایی میخوندن بهترین دبیرارو داشتن ب ...

قبول نشده دیگه وااا😐

از اول راهنمایی برا کنکور بخونی قبول نشی دیگه بده واقعا  درستش این بود قبول بشه

قبول نشده دیگه وااا😐از اول راهنمایی برا کنکور بخونی قبول نشی دیگه بده واقعا درستش این بود قبول بشه

اینو میدونم کاری به این قسمتش ندارم اینکه میگی یه نفر با وضع مالی ضعیف ومدرسه عادی قبول شده نمیتونم باورکنم

اینو میدونم کاری به این قسمتش ندارم اینکه میگی یه نفر با وضع مالی ضعیف ومدرسه عادی قبول شده نمیتونم ...

ولی چند نفرو دیدم قبول شدن

یکی از رتبه برتر های کنکور انسانی دقیق یادم نیست رتبه چند بود یه پسر  روستایی با وضع مالی بد بود که رتبه برتر شده بود