2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین برام دعاکنید😭😭

312 بازدید | 39 پست

سلام خانما امیدوارم زندگی به کامتون باشه ان شاءالله به کام من که نیس...

از همه جا نا امیدم چندین ماهه اقدامم و بچه دار نمیشیم...به خدا خیلی غصه دارم..شوهرم عمل واریکوسل داشته از طرفی 2تا داییش و یه عموش بچه دار نمیشن منم 2 تا دختردایی و دوسه تا ز دخترعمه هام یکیشون بچه دارنشده بعد11سال یکی دیگه بعد هفت سال با کلی سقط بچه دارشده یکی دیگه هم 4 ساله بچه دارنمیشه..هم از طرف شوهرم هم از طرف خودم فامیل نابارور زیاد داریم..یکی از دایی هاش که فوت کرده ولی بچه دارنشد..

توروخدا هی نگین زوده شوهرم سنش بالاس31 سالشه هرچی بره بالاتر سخت تره..

اومدم بگم تورو به جان عزیزتون تورو به حق امام حسن مجتبی ع اگر میتونید برای باردارشدنم صلوات بفرستین..من خیلی نا امیدم توروخدا فرداشب اول ماه محرمه دعام کنید..نه فقط منو بلکه همه اونایی که بچه میخوان رو..

به خدا انقدر با بچه ها خوبم انقدربچه ها دوستم دارن از نوزاد بگیر تا بچه خواهرشوهرم که 15 سالشه هرکی نوزاد داره میده بغل من سریع آروم میشه همه میگن خوش به حال بچه تو ولی نمیدونن حسرت بچه ی سالم وصالح به دلمه😭😭😭😭😰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد ....

خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزممممم. حتما برات دعا میکنم. یه چله زیارت عاشورا هست. از ایت الله حق شناس. تو نت سرچ کن دستورالعملشو پیدا میکنی. همانطور ک گفته انجام بده. مطمئن باش جواب میده. از روز اول محرمم شرو کن. فقط حاجتتو ک گرفتی خوشحال میشم بیای و بهم بگی. حتما حتما اینکارو انجام بده

انشاالله به حق 6 ماهه امام حسین خدا دلت رو شادو دامنت رو سبز کنه،صلوات فرستادم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

دکتر رفتی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

به خدا خیلی وقته از ناراحتی نیومدم این سایت...همش میگم میرم میبینم دونفر مثه من هی میپرسن بی بی چک منفی شد وناراحتن غصه اوناروهم میخورم...

من خودم قبل ازدواج خیلی برای کسانی که بچه دارنمیشدن دعامیکردم ولی الان باید شما بادلای پاکتون برام دعاکنید