2777
2789
غمی ک باعث شد امروز نتونم برم سرکار و شاید ازکارم استعفا دادم براهمیشه ...دیگه نمیکشممممممم حتی حوصل ...

منم از دیشب دارم گریه میکنم انقد علت برا گریم دارم نمیدونم

برا کدومه فقط اشکام میریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم هزار تا تیکس غم و درد و رنج زیاد دارم نه حالا از پنج سالگی که یه ذره درک و فهم داشتم تا الان که بزرگم..همه ی اونا به کنار اما الان دردی که میسوزونه قلبمو عذاب وجدانمه من خودم خودمو نابود کردم 

اینکه دلمو زیاد میشکنن

من از خودم گذشتم وقتی میدونستم همه چی اشتباهه باز از خودم گذشتم ادامه دادم چون مجبور بودم... دو تا خواهر دارم هر کدوم تو یه شهر تنهای تنها 

من از خودم گذشتم وقتی میدونستم همه چی اشتباهه باز از خودم گذشتم ادامه دادم چون مجبور بودم... دو تا خ ...

لعنت به این زندگی

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

عزیزم کاش حالمون خوب میشد کشا ادم میتونست رها کنه و بره خستم از این حجم محدودیت اجتماعی ک هرچیزی رو ...

منم خیلی دلم میخواد قید همه چیو بزنم برم جایی که نپرسن کی هستی و از کجا اومدی فقط اجازه زندگی بهم بدن من سال هاست زندگی نمیکنم

خودمو تبرئه نمیکنم میدونم من گناهکارم اما کاش ذره ای شرایط فرق میکرد کاش یه درصد بهتر بود شاید اینجوری نمیشکستم نابود نمیشدم درد نمیکشیدم اشتباهاتمو جبران میکردم و الان این آدم نبودم گناهم چی بود چرا از بچگیم درد میکشیدم چرا بچگی نکردم چرا هیچ وقت شادیو احساس نکرپم

جالبه هیچکس درد کشیدنمو باور نداره همه توقع دارم قوی باشم طبق خواسته هاشون عمل کنم صدام در نیاد از من توقع درد کشیدن ندارن کسی باور نداره منم دل دارم افسرده شدم دیگه