2777
2789

با ۱۹ سال سن یبار خاستم با دوستام برم بیرون بابام اجازه نمیده میگه سینما نمیشه بری جای آدم خوب ها نیس اگه هم بخای بری با ماشین تا دم سینما پیادت میکنم ولی دوستم گفته بیا خونه ما از اونجا باهم بریم حالا به بابام چی بگم اگه بگم که دیگه سری بالای تنم وجود نداره اگه به دوستاام بگم نمیام ممکنه باهام سرد بشن دیگه خسته شدم بچها مردم هر روز هر روز بیرون من یبارم نمیتونم برم چطوری برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگی بلد نیستم هم بابام اجازه نمیده تنهایی برم میگه هرجا میخای. بری خودم میبرمت

خودت رانندگی یاد بگیر خودت برو اینجوری مستقل تر میشی

منم همینم دقیقا ۱۹ سالمم هس

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ