2777
2789

چند وقت پیش برای کار به رئیسش زنگ زدم و گفت خبر میده دیگه خبر نداد منم پیام میدادم میشه تماس بگیرم اما جواب نداد مجددا بهش زنگ زدم خیلی خوب صحبت کرد اما گفت خیلی شلوغه خودش زنگ میزنه، منم منتظر موندم تا 5 روز گذشت و زنگ نزد بهش پیام دادم متاسفم منو سرکار گذاشتید من فقط میخوام تکلیفم رو بدونم و فکر میکردم خیلی باشعور باشید، الان پشیمونم از اون پیام و بچه ها واقعا به کارش احتیاج دارم و دوست دارم اونجا کار کنم چون خیلی مطمئنه و نمیتونم بگم کجا چون شناسایی میشم، الان بنظرتون زنگ بزنم چی بگم؟؟؟ که راضی بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤧🤧🤧🤧ولی آدم خوبیه، یعنی زنگ نزنم؟

اگه امکان اصلاح اون پیام هست اصلاحش کن شاید نخونده 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بگو اینا رو دو دقیقه بیشتر زمان نمیبرهیا اینا رو پیام بده بگو اگر میتونی حضوری برو که عالیع

بقیه میگن حرفم خیلی بد بوده الان خیلی ترسیدم، ناامید شدم، میترسم یه حرفی بزنه غرورم خرد بشه، بنظرت خیلی بد بوده حرفم؟ 

حضوری کارس جوریه که همه رو راه نمیدن و باید باهاش هماهنگ کنم برم 

بقیه میگن حرفم خیلی بد بوده الان خیلی ترسیدم، ناامید شدم، میترسم یه حرفی بزنه غرورم خرد بشه، بنظرت خ ...

هماهنگ کن برو بهتره 

اون تو رو یادش نمیاد 

اگر پیامه رو میتونی پاک کن

و برو پیشش