2777
2789
عنوان

پیام های عاشقانه وشیطونی

1091 بازدید | 73 پست

خانما چندروز از شوهرم دورم اومدم مسافرت فقط دو ساعت راهه بینمون ولی من خیلی دلتنگشم لطفا چند تا اسمس های عاشقانه وشیطونی بهم یاد بدین تا دلی از عزا دربیاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته فرزندم دوره اس ام اس گذشت ها

خودت دلی برو تو کارش جملات کلیشه ای که مزه نمیده!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام، من اصلادلم براتنگ نشده ههاااا، فقط شب اومدنی برام گل بگیراگه بگیری باهات اشتی نمیکنم البته هااا

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
شب بخیر

خیلی تاثیر گذار بود هر کی بشنوه خر کیف میشه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام، من اصلادلم براتنگ نشده ههاااا، فقط شب اومدنی برام گل بگیراگه بگیری باهات اشتی نمیکنم البته هاا ...

معذرت می‌خوام ولی اوقم گرفت بدجور شکل رابطه ۱۵ ساله هاس🤮🤢

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

اسی گفتی دلتنگم فک کرپم قهری قسمت اخرپست اولموول کن

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
سلام، من اصلادلم براتنگ نشده ههاااا، فقط شب اومدنی برام گل بگیراگه بگیری باهات اشتی نمیکنم البته هاا ...

مگه قهره؟بعد فلسفه اون البته ته جمله چیه؟😅این الان شعر بود دکلمه بود دلنوشته بود چی بود خواهرم😅