2777
2789
عنوان

ختم مجرب سوره حشر برای حاجت روایی

1355 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیزم شب خوشی انشاالله داشته باشید 

انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید و دل پر از عشق

راجب حاجت گرفتن از ختم سوره حشر خیلی خواندم

انشاالله شما هم قرائت کنید و خداوند حاجت دلتون را بدهد

لطفا برای سلامتی همسرم دعا کنید 

التماس دعا دارم

هر کسی دلش شکست بحق علمدار کربلا باب الحوائج برای سلامتی همسرم آقا مهدی دعا کنید 

دست تک تکتون را میبوسم

@اعتصامی‍ 

@afsoon23‍ 

@درمسیرخدا ا

@fatemehmamani1395‍ 

لطفا برای سلامتی کامل همسرم یک حمد بخونید التماس دعا

سلام زینب جان، خوبی عزیزم، دختر گلت خوبه؟ آقا مهدی ان شاءالله رو به بهبودن؟ 

ممنونم از دعوتتون. بله سوره حشر عالیه، سه مرتبه میخونم به نیت سلامتی امام زمان عج، به نیت شفای کامل آقا مهدی و شفای تمام بیماران و حاجت خودم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام زینب جان، خوبی عزیزم، دختر گلت خوبه؟ آقا مهدی ان شاءالله رو به بهبودن؟ ممنونم از دعوتتون. بله س ...

سلام مهربونم خدا را شکر دختر خوبه امسال تعیین رشته کرده رفته انسانی

همسرم هم نسبت به قبل بهتره دستاش اسپاسم داره دعا کنید انشاالله اسپاسم اش بره بتونه واکر بگیره حافظه اش بهتر شده فقط حافظه نزدیکش ضعیفه بازم شکر خدا میکنم انشاالله با دعا های شما دوستان روز به روز سلامت کامل اش را بدست بیاره

خودمم خوبم به خوبی شما عزیزان

دست همه تون را میبوسم و ممنون دعای خیرتان هستم

لطفا برای سلامتی کامل همسرم یک حمد بخونید التماس دعا
سلام مهربونم خدا را شکر دختر خوبه امسال تعیین رشته کرده رفته انسانیهمسرم هم نسبت به قبل بهتره دستاش ...

من پیشونیتون میبوسم، الهی صد هزاران مرتبه خداروشکر، الهی سلامتی کاملشون بدست بیارند. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا