زندگی برای همه سخته متاسفانه ، بخاطر خودت بلند شو و به خودت امید بده ، تا زنده ایم باید زندگی کنیم ، به نور فکر کن که فردا صبح از پنجره ی خونه داخل میاد و بهت میگه تاریکی شب تموم شده بیدار شو...
چرا علاقه نداری به خودت ؟ خب لااقل به خاطر کسایی که دوستشون داری ناامیدی رو بذار کنار
چون از بچگی خانوادم بهم فهموندن هر اتفاقی برام بیفته مقصرش خودمم.چون هرکی دلش میخواد عصبانیتشو سر من خالی میکنه چون یه آدم تنبل و بدبختم که حتی نمیتونم یه دانشگاه قبول بشم از اینجا برم
چون از بچگی خانوادم بهم فهموندن هر اتفاقی برام بیفته مقصرش خودمم.چون هرکی دلش میخواد عصبانیتشو سر من ...
با خودت آشتی کن ، اون کودکی که درونت نشسته و آسیب دیده رو بلند کن و بهش بگو من پناهتم اگه هیچکی پناهت نبود .... تو به خودت بد نکن ... درستو بخون که یروز نشه حسرت زندگیت . اگرم نخوندی خب سعیتو کردی نشده ... ولی با خودت بد نباش عزیزم
با خودت آشتی کن ، اون کودکی که درونت نشسته و آسیب دیده رو بلند کن و بهش بگو من پناهتم اگه هیچکی پناه ...
نمیدونی چقدر عذاب میکشم وقتی مث الان یکی بهم میگه خودت حالتو خوب کن و نمیتونم.همین الان خود به خود اشکام سرازیر شدن من آدم قوی نیستم برای زندگی کردن ساخته نشدم
نمیدونی چقدر عذاب میکشم وقتی مث الان یکی بهم میگه خودت حالتو خوب کن و نمیتونم.همین الان خود به خود ا ...
پس به خدا بگو کمکت کنه ، با همین اشکات بگو خدا تنهام نذار ... خدا کمک میکنه ، هیچ آدمی بی دلیل وارد دنیا نمیشه پس تحمل کن و آینده ی قشنگت رو بساز و ببین . هیچ چیز بدی موندگار نیست . حتی تو قرآن اومده بعد سختی اسونی میاد تو منتظر اسونی باش