2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از همه چیت خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 101 پست
خب لابد خودتو زندگی رو ول کردی هرکی باشه خسته میشه بعد میگن چرا مردا خیانت میکنن

حالا الان زن خیانت کرده بود پاچه میدریدی دیگه هرکس رید اون یکی بیاد خیانت کنه اره ؟ شوهر ایشونم قطعا کم کاست داره کامل که نیست باید خیانت کنه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نمیدیمخودشون میزنن

یه دفعه که این حرفارو نمیزنه، خودت و دست کم گرفتی . خیلی ببخشید تو سرخودت زدی، که جناب خودشیفته باورش شده داره تو زندگی با تو حیف میشه. میگه جداشیم؟ بگو به سلامت. بخدا خودش به دست و پات میفته. ولی اگه التماسش کنی که بمونه، جوری میره که دیگه مگه تو خواب ببینیش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

سعی کن بهتر شی رفت و آمد کنی یکم با فامیلای هر دو طرف 

باهاش حرف بزن بگو که تو سعی میکنی بهتر شی و اونم باید سعی کنه یکم درکت کنه و مدارا کنه . نه این که بگه همه چی تموم ... 

چند ساله ازدواج کردین؟؟

چثد عوضیه شوهرت

عزیزم افسردگی داری؟ پول تپل بگیر ازش برو ب خودت برس. مردا مشغله ذهنی نداشته باشن هوا ورشون میداره باید همیشه تومخی داشته باشن آرامش نگیرن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چن سالتونه چند وقته ازدواج کردی

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

جدیش نگیر،عصبی بوده یچیزی پرونده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
باهاش حرف بزن توضیح بده شفاف بگه کجا کار از دید اون مشکل داره یعنی چی مث زنای دیگه زندگیتو جلو نمی‌ب ...

همه جورشو باهاش حرف زدم

عجوله برا همون میگه ولش کن دیگه درست نمیشه تو خوب نمیشی،نه تو بیا خونه مامان من نه من میام ازین به بعد خونه مامان تو

بگو تز خوبی داری منم باهات موافقم با حذف کردنت ، هوچی بازی دربیار بگو فکر کردی من ازت راضی ام منم ازت خسته ام و..‌ ساکت نشستی هرچی دلش خواست بهت بگه؟ 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
۳سالنه ولی خیلی هی دعوت میکنن

گلی جان اینا باید اون روزهای اشنایی مطرح میکردی اهل رفت و امد زیاد هستید درونگرا یا برونگرا بودن.

من خودم به شخصه حوصله خانواده پر جمعیت ندارم.

دیگه پسر مردم رو نمیشه از خانوادش انداخت. منعطف باش