شوهرم یه مدتیه دیگه واقعا کم اورده میگه نثل زنای دیگه زندگیتو پیش نمیبری بی انگیزه ای گفتم بیا بغلم کن بغلم نکرد گفتم چرا گفت ازت خسته شدم گفتم از چیم گفت از همه چیت،گفت من مشکلو از ریشه حل میکنم چیزی که درست نشه باید حذفش کرد..دارم دق میکنم چیکار کنم ینی دیگه دوسم نداره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دفعه که این حرفارو نمیزنه، خودت و دست کم گرفتی . خیلی ببخشید تو سرخودت زدی، که جناب خودشیفته باورش شده داره تو زندگی با تو حیف میشه. میگه جداشیم؟ بگو به سلامت. بخدا خودش به دست و پات میفته. ولی اگه التماسش کنی که بمونه، جوری میره که دیگه مگه تو خواب ببینیش
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبهای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻♀️💙✨💨