2777
2789
عنوان

اون دنیا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه اموات شما رو

ممنونم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اشیا رو هم خداافریده انسانی ک اشیارو خلق و ابداع میکنه رو هم خداافریده شناخت همه ی اینها مارو ب خدام ...

ما که نمیخوایم درباره ی درس دین و زندگی  دبیرستان حرف بزنیم.علم فلسفه غربیا یه چیز دیگه اس

توی خواب دیدم جهنم یه جایی بود مثل یه قصر تاریک که پر از انرژی منفی بود.آدم های جهنمی و شیطان هم اونجا بود.یه نوشیدنی سیاه رنگ اونجا بود.که بعدا توی بیداری درموردش فهمیدم که آب زقوم بوده.لباس های جهنمی هم توی خواب دیدم اینقدر حس بدی میداد من همشون رو پاره میکردم.بعد یه طبقه دیگه بود که طبقه بالا روشن بود.من رفتم اونجا.من توی خواب سوره ی فلق رو میخوندم.بعد توی بیداری اومدم از اینترنت خوندم که توی جهنم یه چاهی هست به اسم چاه فلق که آدم های گناهکار اونجا عذاب میکشن.من قبلا درمورد چاه فلق چیزی نمیدونستم.حالا نمیدونم سوره ی فلق که خوندم بخاطر اون چاه بوده یانه.ولی من بعد از اینکه این خواب رو دیدم توی بیداری درمورد خوابم تحقیق کردم و فهمیدم که واقعا همچین چیزی هست.