2777
2789
عنوان

اون دنیا چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 82 پست
دقیقاااا ولی فک کنم میخورم چون توقران گفته جام شراب و میوه های درختی و...آب روان اونجاس

من فک کنم این فقط یه تشبیه هس که ما اون دنیا رو درک کنیم وگرنه که با جسم های دنیوی تو اون دنیا حاضر نخواهیم شد و فقط روح هستیم

روح هم خوردن نداره که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم حالش بد شد بردیم بیمارستان دکتر گفت چیزی نیست خوب میشهتو اورژانس بودیم یه دفعه مامانم گفت بابا ...

خدا رحمتش کنه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

وای من همیشه میگم خدا بتونم اشهدمو بگم. بچه های دوروز پیش زفته بودیم پمپ بنزین ماشین بغلی اقاهه پیاده شد بنزین بزنه یهو چشم به چشم من شد شاید باورتون نشه یهو من ترسیدم ازش واس خیلی دلهره میکرفتم نگاهش میکردم حس وحشتناکی بهش داشتم انگار عزراییل مسن بود. پیش خودم کفتم یاخدا عزراییل بیاد چطوزی نترسم من از این اقا ترسیدم از اون چطوری نترسم. وای هنوز که هنوز یاد مرده میوفتم تنم میلرزه حس خیلی بدی ازش میگرفتم.حس منفی حس ترس حس وحشتناک

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه.ربطی به خداشناسی نداره.رشته ایه که باید برای هر اتفاق و یا پدیده ای دلیل و برهان بیاری.و هیچ چیزی ...

حدیث مَنْ‏ عَرَفَ‏ نَفْسَهُفقد عرف ربه  شناخت خدا را از طریق شناخت نفس امکان‌پذیر دانسته است. در این حدیث از پیامبر(ص) آمده است: «هرکس خود را بشناسد، قطعاً خدایش را خواهد شناخت.»

فلسفه یعنی شناخت خودو جهان برای شناختن خدا

مادرم حالش بد شد بردیم بیمارستان دکتر گفت چیزی نیست خوب میشهتو اورژانس بودیم یه دفعه مامانم گفت بابا ...

اخی.خدا رحمتش کنه .میگه اونایی که دم مردن هستن اموات گذشته رو میبینن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واقعا این دنیا ک جای قشنگی نیست زندگی ابدی اخرته وماهمه اینجامسافریم تو برنامه پس از زندگی خیلیها مر ...

برنامه ی جالبی بود؛یه بار یادمه تکرار برنامه رو داشتم نگاه میکردم؛ ماه رمضون بود؛ با خودم گفتم ؛ چطور میشه که روح جدا بشه؛ از بدن و سبکی رو احساس کنی؟

بعد نیم ساعت خوابم برد؛ احساس کردم به طور عجیبی و با سرعت غیر قابل تصور؛ به سمت بالا میرفتم.خیلی واضح سبکی بدنمو حس میکردم ؛ وارد محیطی شدم که تا چشم کار می‌کرد؛  سفیدی مطلق بود؛ خیلی آرامش داشتم؛  تا اینکه دخترم اومد تکونم داد ؛ بیدار شدم. ناراحت شدم که اون آرامشه ازم گرفته شد.😔

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )