2777
2789

من عاشق ی پسری شدم اونم این من توی کارخونه کارگره حس میکنم اونم بهم احساس داره ولی خجالت میکشه و کم روعه نمیدونم چیکار کنم که باهاش رل بزنم و باهم احساس راحتی کنیم چون منم این اون کم رو ام و خجالت میکشم و اصلا انگار وقت نمیشه زود کار شروع میشه  لطفا کمکم کنید مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالا نمیدونم چجوری ارتباط دارین الان با هم ولی مثلا چند ثانیه نگاه کردن بهش سوالای مختلف پرسیدن د ...

بنظرت مستقیم بهش بگم ازش خوشم میاد خوبه

میشه کمکم بکنی که چجوری چراغ قرمز میدن؟

بستگی داره، اگه آدم سوع استفاده گری باشه واقعا نمیشه برای آشنایی بهش رو انداخت، شاید بهتر باشه قبل از آشنایی یه مدت دورادور رفتارش رو با اطرافیانش بسنجی و بعد وارد عمل بشی

بستگی داره، اگه آدم سوع استفاده گری باشه واقعا نمیشه برای آشنایی بهش رو انداخت، شاید بهتر باشه قبل ا ...

خب روبه رو کار نیست با آرامش کارتون رو روی پالت میزاره و اونجایی که من کار میکنم خیلی میاد رد میشه و به هوای اب خوردن میاد اب بخوره بعد به اونجایی که من کار میکنم نگاه میکنه ببینم من رد میشم یا نه اینا نشونه چی هست ؟

بستگی داره، اگه آدم سوع استفاده گری باشه واقعا نمیشه برای آشنایی بهش رو انداخت، شاید بهتر باشه قبل ا ...

روبه رو منم دقیقا کار میکنه و با آرامش کارتون علرو روی پالت میزاره همش اونجایی که من کار میکنم از اونجا رد میشه

خب روبه رو کار نیست با آرامش کارتون رو روی پالت میزاره و اونجایی که من کار میکنم خیلی میاد رد میشه و ...

اگه خیلی این روند رو در طول روز تکرار بکنه و هر دفعه هم همین الگویی که گفتی رو تکرار بکنه پس بهت فکر می‌کنه و واقعا بهت اهمیت میده