2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

50 بازدید | 4 پست

به یکسال نکشید فهمیدم داره خیانت میکنه ۵ ماه اونو می‌خندوند ولی اشک منو در میاورد.خوشیاش برای اون بود.بی حوصله بودنش برای من غر غراش برا من بود عشقم نفساش برای اون.زنگ زدناش با اون بود  شب بخیراش ولی من تنها منتظر اینکه یکبار زنگ بزنه بگه دوست دارم ولی هر بار زنگ زد قلبمو آتیش میزد قطع می‌کرد مطمئن میشد بیرون نرفتم قطع می‌کرد تا ساعت ۱۱ شب برای اون وقت داشت ولی هیچوقت برا من وقت نداشته .سخته نه اونم تو نامزدی که همگی بهترین لحظه های زندگیشون زمان نامزدی😔🥺❤️‍🩹

هرگز فراموش نمیکنم میسپارمش بخدا الان که سر زندگیم اون پیش مامانشه من اینجا همش سرم پر از فکر خیانتی که بهم کرد،مگه میشه یادم بره وقتی با چشام میدیدم دارن پا به پای هم آنلاین میشن من بهش پیام میدادم روز بعد جوابمو میداد دردناکه نه 🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.