2777
2789

وقتی یکی میگه شوهرم  36۰ درجه تغییر کرده دلم میخواد یه تیزی پیدا کنم سرمو بکوبم بهش حتی از تایپینگ و شوشو و آقایی  بیشتر رو اعصابمه 😃

خوب ۳۶۰ درجه  ینی برگردی سر جای اول

وقتی  میخوایم این مفهوم رو برسونیم که طرف از این رو به اون رو شده باید بگیم ۱۸۰ درجه تغییر کرده😐 هر چی عدد گنده تر میشه به این معنی نیست که تغییر یارو بیشتر بوده 

البته یک استثناء وجود داره اونم اینه که بخوایم بگیم طرف تغییری نداشته 😐اون وقت میتونیم بگیم ۳۶۰ درجه تغییر کرده😐

برای درک بیشتر مطلب ، دوستان ریاضی ندان رو به یک عدد نقاله ارجاع میدم 😁😁😁

با تشکر 😁😁😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستت درد نکنه یکمم املا کار کن باهاشون خیلی اوضاع خرابه.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
ااایییییییییی ریاضی بدم میاااددددد

چرا خوبه که 😁😁😁😁 عشخ من بود یه زمانی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

منم همیشه همین مشکل رو داشتم.

با ادبیات مشکل نداری؟

وقتی میگن نازکتر از گل بهمون نمیگن!!!

یعنی کلفت تر از گل میگن؟

خب بده که

گل نماد ظرافته.

باید بگن کمتر از گل بهمون نمیگن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
دستت درد نکنه یکمم املا کار کن باهاشون خیلی اوضاع خرابه.

باید وقتمو خالی کنم چشم حتما 😁

واى إينو خوب اومدى 😂😂😂😂😂دقيقا منم مثل شما دلم ميخواد سرمو بكوبم به جايى وقتى كسى ميگه طرف ٣٦٠ درجه تغيير كرده 😂😂😂😂

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
خانم معلم اجازه میشه ما بریم دستشویی؟؟؟😂😂😂😁😁😁

نه از قیافت معلومه نداری 😁😁

حرص نخور😂

سعی خودمو میکنم😁