2777
2789
عنوان

متاهلا و با تجربه ها بیایید لطفا

206 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم فلان فامیل داره میاد خونمون بیایید اینجا منم گفتم نمیرم شوهرمم گفته بهش  که من حوصله ندارم نمیام !منم گفتم چرا گفتی من نمیام بگو ما نمیاییم .خلاصه اصلا با من تند حرف نمیزنه ها حالا آقا عصبانی شد و تندخویی کرد منم گفتم زبونت باز شده و...بحث هروقت مادرش زنگ بزنه خونه ما بحث میشه .

مادرشوهرم چندین باااار‌وقتی شوهرم نبوده بهم زخم زبون زده دلم شکونده اما من فقط احترام گذاشتم از چقتی اومدیم سرخونه زندگیمون چون درآمدمون خوب نیست کمک مواد غذایی میکنن من راضی نیستم به شوهرمم گفتم ،فکرمیکنم همینا باعث میشه این خانوم احساس کنه میتونه تو زندگی من دخالت داشته باشه دستور بده فلان کس میاد بیایید دیدنش منم باید هرچی بگن بگم چشم !!!شوهرمم که فکرمیکنه مادرش خداست اصطغفرالله هرچی بگه درسته 

این رفتار مادر زلیلی شوهرم اذییتم میکنه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همه همینه‌خواهرباید چند سال بگذره که شوهر بفهمه هیچ کس مثل زن دلسوز نمیشه

چندسال بگزره والله یه قرنم بگزره بازم مردا همینن نفهم و بی شعور نسبت به زن زندگیشون

چقدر سخت میگیری حالا اگه نمی‌گفت بیاید میگفتی خونش مهمون داره تعارف به ما نزده بریم خونش🥴

اخه به منم زنگ نزده دعوت کنه مثلا شام بیایید اینجا زنگ زده شوهرم زنت و بردار بیار اینجا ، قطعا واسه حمالی منو میخواسته که کارکنم جلو مهموناش و پز بده اره ما دور همیم و عروس و پسرم میان سرمیزنن و....

مادر شوهرتون شما رو دعوت کردن و همسرتون رد کردن و دلیلش رو هم عدم رضایت شما عنوان کردن

اینکه شما و همسرتون بخاطر این موضوع دعوا کردید که ربطی به ایشون نداره. اگر دوباره تماس می گرفت و با شما بخاطر این موضوع دعوا می کرد می گفتید که ایشون دخالت می کنن

الان عدم رفتار صحیح خودتون و همسرتون و بد بینی شما باعث دعوا شده 

ولی مادرشوهرتم ی نوع احترام گذاشته دیگه دعوت کرده خونشون باهم باشین تو هم سیاست ب خرج بده خودتو بزن ب مریضی با شوهرتم چیکار داری مامانشه دیگه میخواد بره بزار بره تو هم به شوهرت میگفتی مثلا دلم درد میکنه و نمیتونم برم از طرف من ب مامانت بگو و تمام

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
چندسال بگزره والله یه قرنم بگزره بازم مردا همینن نفهم و بی شعور نسبت به زن زندگیشون

برای منم اینقدر دعوا و مشاجره پیش اومده البته اونا هم بی شعوری خودشون به شوهرم ثابت کردن که حالا یکمی طرفداری منو میکنه

مادر شوهرتون شما رو دعوت کردن و همسرتون رد کردن و دلیلش رو هم عدم رضایت شما عنوان کردناینکه شما و هم ...

اخه دعوت اینطوری که به شوهرم زنگ بزنه؟؟به خانم خونه باید زنگ بزنن و بگن واسه شام تشریف بیارید نه که به شوهرم بگه زنتو بیار بذار اینجا .واسه اینکه اونجا کارکنم گفته بخدا 

اخه به منم زنگ نزده دعوت کنه مثلا شام بیایید اینجا زنگ زده شوهرم زنت و بردار بیار اینجا ، قطعا واسه ...

خب منم می‌خوام برادرمو مثلا دعوت کنم اکثر اوقات به خود برادرم زنگ میزنم با اینکه با زن داداشم خیلیم صمیمیم 

شما هم سیاست نداری میزاشتی حدود ساعت ۸ می‌رفتی مثل مهمون می‌شستی شامتو میخوردی و نهایتا تو جمع کردن سفره کمک میکردی و الکی دعوا راه نمینداختی

مادر شوهرتون شما رو دعوت کردن و همسرتون رد کردن و دلیلش رو هم عدم رضایت شما عنوان کردناینکه شما و هم ...

همسرم توقع داره مادرش هرچی بگه من بگم چشم این اخلاقش اذییتم میکنه اگه قبول کنم میبینم همسرم رفتارش باهام خوب میشه اگه نکنم همینه