2777
2789
عنوان

کسی ساکن برج های چیتگر هست

755 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ما قبل از محرم اومدیم سمت چیتگر یه باغ تالار عروسی دعوت بودیم تا حالا اون منطقه نیومده بودم خیلی از ساختمون ها و برج ها و منطقه ش خوشم اومد اگه کسی اونجا ساکن هست میشه بگید راضی هستید یا نه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که اونجا نیستیم ولی نزدیکیم

عزیزم شنیدم به خاطر نزدیکی به دریاچه همیشه بوی ماهی

میاد 

بعد به نظرم برج ها محیط سالمی ندارن😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ببخشیدیعنی چی محیط سالم نیس؟

عزیزم از لحاظ روابط آزاد زن و مرد میگم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سلام ببخشید اینجا اومدم جوابت رو بدم چون تاپیکت بغلی قفل شد. 

عزیزم ما داریم می گیم چون سایت گزینه و راهی برای حذف تاپیک یا تعلیق اختیاری نداره، کاربرا مجبور میشن به این روش متوسل بشن و بیان فحش و بد بیراه بگن تا اینجوری خود سایت تعلیقشون کنه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘