2777
2789

مربیم میگه خیلی عالی هستم اصلا ماشین خاموش نمیکنم حرکتم خیلی خوبه برا خودش کلاج ترمز نمیگیره خیالش میگه از من راحته ماشینش تیبا هسته ولی ماشین ما پراید هسته مدام خاموشش میکنم شوهرم کنارم هسته بهم بیشتر استرس میده اعصبانی مشه توقع داره خودش چندین ساله راننده هسته فکر میکنه منم باید الان حرفه ای برم نا امیدم کرد چکار کنم من اصلا ماشین مربیم خیلی راحته ولی ماشین ما نه کلاج وگازش سفته میگم اون ماشین خیلی خوبه از تو خیلی سخته بازم یه حرف دیگه میزنه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

امروز ۵بار پشت هم خاموش کردم ماشین پشتم بود اینم استرس بهم میداد😭😔خیلی ناراحت شدم حالم بد شد

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

ببین تنها راه خاموش نکردن اینه که خیلی ریز ریز و آروم آروم پاتو از کلاچ برداری و  وقتی به نقطه ی حرکت رسید ۵ ثانیه پاتو ثابت نگه داری 

بعد کامل برداری کمی گاز بدی کلاچ بگیری بری دنده 2 بازم پاتو آروم آروم آرررررروووووووم برداری 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تنها راه خاموش نکردن اینه که خیلی ریز ریز و آروم آروم پاتو از کلاچ برداری و وقتی به نقطه ی حرک ...

دعا کن بتونم دیگه خاموش نشه 

دعا کن بتونم دیگه خاموش نشه

معلومه که میشه فقط باید خیلی ریز ریز پاتو بیاری بالا به محض اینکه ماشین شروع به حرکت کرد پاتو ثابت تا 5 ثانیه نگه دار قطعا میتونی ♥️

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

معلومه که میشه فقط باید خیلی ریز ریز پاتو بیاری بالا به محض اینکه ماشین شروع به حرکت کرد پاتو ثابت ت ...

فدات بشم مرسی

مربی خیلی مهمه.من کلاجم عالیه پشت هرماشینی بشینم خاموش نمیشه چون مربیم کلاج رو خیلی خوب بهم میادداد

اه چه خوب عزیزم

با ماشین خودت همراه مربی برو چند جلسه راه میفتی

اه چه خوب گفتی مرسی

عب نداره کلاج ماشینا باهم فرق دارن قلق ماشینتون دستت میاد

انشالا اگه شوهرم بزاره بیزارم نکنه از رانندگی 

مربی خیلی مهمه.من کلاجم عالیه پشت هرماشینی بشینم خاموش نمیشه چون مربیم کلاج رو خیلی خوب بهم یادداد

میشه روشتو بگی.    مربی من که فقط بلده بگه آخ ماشینم خراب شد ال شد بل شد