2777
2789

با اجنه هم درارتباط بود به گفته خودش

کاش میشد پیداش کنم

کاااش

یادمه خیلی حالم بد بود گفت برات فا"ل میگیرم

حرف هایی که میگفت مووو به مو درست دراومدن

اونزمان بهم گفت بعد عید توخونتون انگشتر نشون میاد و جشن هست و ازدواج میکنی دقیقااا همینطور شد و من ازدواج کردم بعد عید

درصورتیکه من هیچییی از زندگیم بهش نگفته بودم

حتی تو تاپیکامم چیزی ننوشته بودم

یچیز خیلی عجییب که من خیلی شوکه شدم وقتی داشت طالعم رو نگاه میکرد یه اسم پسر گفت مثلا گفت حسن چیه تو میشه؟؟؟ و من با بهتتت گفتم اسم برادرمه

گفت که اره این با ازدواجت مخالفت میکنه

دقیقا همونطورم شد

من هیچ جا اسمی از برادرم نیاورده بودم

چطور فهمید؟؟

خیلی عجیب بود

شمارشم بهم داده بود ولی گم کردم

کاش میشد پیداش کنم کاااش حتی اسم کاربریشم یادم نیستتتت😭

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

:///////

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😐😐😐😐😐

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

توخصوصی صحبت کردین؟ 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

منم یکی رومیشناسم که همه چیودقیق میگه پولم نمیگیره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.