2777
2789

کارش یه جوریه که نصف ماه نیست 

بقیشم ک میاد هر ماه یه اتفاق میافته مثلا این ماه خونمون عقرب اومد مجبور شدیم سم پاشی کنیم باید چهار روز میرفتیم خونه مامانم 

حالا برگشتیم من دارم پریود میشم دوباره یه هفته کنسل 

دوباره چند روز دیگه میره 

ما هر ماه بلا استثنا یه اتفاقی برامون میافته نمیتونیم با هم باشیم!!! 

دیگه شدیم عین دو تا دوست 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

مگه فقط دخوله؟ راه های دیگم هس

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اون روز تو اینستا یه خانم دکتر میگفت اگه ده روزه …. ندارین شما دیگه زن و شوهر محسوب نمیشین انقد ناراحت شدم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣 یجور دیگه با هم باشید خب

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
خب برو شهری که همسرت هست

فعلا تا شش هفت ماه دیگه امکانش نیست

خونه ی مامانت کارتونو بکنید

اونجا هم کوچیکه منو خاهرم باید اتاق بخابیم همسرم و برادرم حال

اون روز تو اینستا یه خانم دکتر میگفت اگه ده روزه …. ندارین شما دیگه زن و شوهر محسوب نمیشین انقد نارا ...

واه پس من که الان تو خون ریزی بعد زایمانم و ۲۰ روزه با شوهرم رابطه نداشتم لابد خواهرشم دیگه

خونه مادرت ؟؟؟؟ خوب مگ رفتید پادگان همونجا پریود مگ چیه ؟؟؟دل ناخواه هزاران ایراد میگیره خوب سرد هست ...

خیلی جالبه پارسال یبار تاپیک زدم خونه مادرشوهرم چون رابطه داشتیم داشتیم لو میرفتیم ( ننوشتم ک سه ماه بود اونجا بودیم) 

تاپیکم هشت نه صفحه رقت جلو همه بهم حمله کردن ک خجالت هم خوب چیزیه واه واه چندشم شد چطور روتون میشه خونه یکی دیگه بکنین حالا اینجا چند نفر گفتن خونه مامانت هم میتونستین بکنین واقعا ادم نمیدونه چی بگه