2777
2789
عنوان

منو همسرم به طرز عجیبی نمیتونیم با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 57 پست

ببین شوهرت سرده اگ واقعا دلش میخواست تو ماشین انجام میداد یا مسافرخونه ای چیزی ما سه روز مسافرت بودیم کنار هم نخوابیدیم تو راه برگشت پشت فرمون بود حین رانندگی دهانی ارضاش کردم  اینا رو گفتم تا بگم آدم بخواد همه جا می‌تونه 

قرار نیس که کوه بِکنیدمیتونید یه هتل یا سوییت اجاره کنید شوهرتون انگار سرد است وگرنه اگه مرد رابطه ب ...

اون ک سرد هست گاهی وقتا هم شرایط جور هست ولی اون سرده نمیشه ولی خب سوای از اون شرایط هم برای ما خیلی عجیب شده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کانال استاد احسانیان سربزن ایتا مشکلت حل میشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ببین شوهرت سرده اگ واقعا دلش میخواست تو ماشین انجام میداد یا مسافرخونه ای چیزی ما سه روز مسافرت بودی ...

اره خب سردیش هم بی تاثیر نیست تو این وضع

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
پریود باشی هم میشه یه جوری شوهرتو اوکی کنی. ببخشید اینطور میگم ولی مردا تحملشون بی نهایت کمه اصلا غف ...

برا ما برعکسه عزیزم 

اون اصلا تو این وضعیت اذیت نمیشه منم ک دارم فشار میکشم 

عزیزم وقتی خونه مامانت بودین میرفتین هتل یه ساعتی کیف و حالتونو میکردن بی دقدقه میرفتین خونه 

مام گاهی به بهانه خرید می پیچوندیم میرفتیم سویت کرایه میکردیم یه ساعتی بهمون نمیدادن 😂😂😂

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱