2777
2789
عنوان

منو همسرم به طرز عجیبی نمیتونیم با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 57 پست
اره خب سردیش هم بی تاثیر نیست تو این وضع

خب خودت برو سمتش تحریکش کن بهش بگو بریم عصر ی سوییت اجاره کنیم شب اونجا بمونیم بگو من خیلی دلم میخواد خجالت نکش تو هرچی بخوای مردای سرد بیشتر خوششون میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز تو اینستا یه خانم دکتر میگفت اگه ده روزه …. ندارین شما دیگه زن و شوهر محسوب نمیشین انقد نارا ...

اینو شنیدم و قبولم ندارم اصلا   . قدیمی ها میگفتن و اینکه میگفتن اگه عمدا رابطه نداشته باشن دیگه زن شوهر حساب نمیشن.اونم واس گول زدن زنا میگفتن ک مجبور ب رابطه بشه . اما الان شما شرایطشو نداری 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

خب هنوز که نشدی، برین هتلی مسافر خونه ای... شوهرت فک کنم خیلی سرده

الان ک خونه ایم 

انگار فقط ماله ما خار داره 

یا از هم دوریم یا من مریضم یا اون الان دلش نمیخاد یا یه اتفاق میافته نمیفهمم اصلا 

خیلی غصه میخورم👩🏻‍🦯

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یبار خواهر شوهرم اینا رفتن زیارت مشهد بعد خونشون کسی نبود بابام اجازه نمی‌داد شب بمونم خونه مادر شوهرم 

خونه مادر شوهرم بودم بعد زنگ زدم بابا امشب شوهرم میخاد بره خونه خواهر شوهرم بخوابه دزد نره خونشون دیر وقته میمونم اینجا بعد پیچونیدم رفتیم خونه خواهر شوهرم 😂😂😂بابام فک می‌کرد خونه مادرشوهرمم 

مادر شوهرمم فک می‌کرد همسرم منو برده خونه مون 🤣🤣🤣🤣

شوهرت بخاد از کوچیک ترین فرصت ها استفاده میکنه 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱