2777
2789

ی افکونی کصافت دیشب ساعت 3 به من زنگ زده الان مامانم میگه چرا باید ی نفر 3 باز شمارتو بگیره  

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

از افغان ها خوشم نمیاد ولی انصافا این دیگه مورد خاصی نداشت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از افغان ها خوشم نمیاد ولی انصافا این دیگه مورد خاصی نداشت

ی حس تنفر خاصی دارم ازشون اصن تو اتوبوسم که میبینمشون دوس دارم بزنم تو دهنشون خیلی کثیفت با چشاشون میخورنت

ی حس تنفر خاصی دارم ازشون اصن تو اتوبوسم که میبینمشون دوس دارم بزنم تو دهنشون خیلی کثیفت با چشاشون م ...

حق داری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

پیش شمارش افغانستانه

خب حتما اشتباهی زنگ زده ب ایران شماره شما رو گرفته اینقدر بی ادبی و معنیه میده بنظرم شما باید اعتماد خانوادتو جلب کنی ن اینکه چ ب ایرانی چ ب افغانی چ ب آلمانی توهین کنی 

خب حتما اشتباهی زنگ زده ب ایران شماره شما رو گرفته اینقدر بی ادبی و معنیه میده بنظرم شما باید اعتماد ...

بحث اعتماد مامانم نیست اگه تاپیک هارو دیده باشید که میزنن متوجه میشید چرا اینجوری میگم ببخشیدا اما یکیشون تاپیک زده بود بهمون گفته بود کی.رانی  حالا حق دارم توهین کنم یانه

بهوش رو ندید خونه و کار ندید موی دماغ شدند .خیلی آمار جرم و جنایتشون بالا رفته

امیدوارم گم شن همشون برن

چه کاربری های که بخاطر افغانی ها به باد ندادم 😕 دیگه تصمیم گرفتم بجای حرف زدن عمل کنم هر جا ببینم م ...

شما کار خوبی میکنین