2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک خانم ک خیانت جاریش و ب برادرشوهرش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 72 پست

باورت میشه همسر سابق شوهر من ب همسرم خیانت کرده و شوهرم ازش جدا شده و تا دو سه ماه پیش دلیل جدایشو نمیدونستم بهم گفت و شوهر من حتی ب خانواده خودشم نگفته ک خیانت کرده بهش و خواهر شوهرم از همسر سابق شوهرم تعریف میکنن چون واقعا خوش اخلاق بود با خانواده شوهرش و من تاحالا بهشون نگفتم ک زنداداش قبلیتون ب داداشت خیانت کرده؟؟چ دلیلی داره بگم 

پسر عمش هم میکنه باید بگه مگه گفتم نگه ؟؟ ادم هرزه باید بی آبرو باشه تو جامعه

میگه اونا مهم نیستن فقط به جاری گیرداده به قول خودش نصف خاندانش خیانتکارن برو تاپیکشو کامل بخون ازرو خیرخاهی اینکارو نکرده از جاری کینه وعقده داشته زندگیشو نابود کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیکان منم که اتفاقا خانومم بود من متوجه خیانتش شدم اما سکوت کردم چون نمیدونستم آیا هدفم از لو دادنش واقعا خدایی هست. یا حسادت یا بد جلوه دادنش یا خرد کردن شوهرش به مرور خودش گذاشت کنار خداروشکر و الان پاکه خدا به بنده هاش فرصت میده ما چرا این فرصت رو بگیریم مطمین باش برادر شوهرش وقتی تب این قضیع خابید از دست جاری شاکی میشه که چرا گفته چون داشته زندگیشو میکرده 

جریان چیهجاری اش خیانت کرده اونم گفته؟من البته در این شرایط چیزی نمیگم ولی وجدانی برادر خودتون باشه ...

اما وجدانی اگ اسی خواهر خودشم بود و خیانت میکرد می‌رفت ب خواهرشوهرش بگه یا ب شوهرش درباره خیانت خواهر خودش بگه؟

میگه اونا مهم نیستن فقط به جاری گیرداده به قول خودش نصف خاندانش خیانتکارن برو تاپیکشو کامل بخون ازرو ...

من با اسی کاری ندارم . من میگم آدم هرزه نباید احساس امنیت داشته باشه . عجیبه زنها از هرزه ها دفاع میکنن و از خیانت شوهراشون هم می‌نالند. 

هرزه نباید امنیت داشته باشه هر کی ک هست . 

باید بهش تذکر داد گوش نکرد به بزرگترش پدری مادری گفت جمعش کنن 

بله آقایونن حتما حس میکنن ولی وقتی مردی خیانت می‌کنه کسی به خانم حمله می‌کنه که حواسش به زندگیش باشه ...

بله هست 

حواس همه به زندگیشون هست 

مگه میشه نباشه؟

منظورم از اینکه حواسش به زندگی باشه اینه که رفتار مشکوک دید شاخکاش تیز باشه 

یه زنو شوهر به هم نزدیک ترن یا یه دوست ؟

الان من به عنوان دوست اون خانواده فهمیدن خیانت در کاره 

زنش نفهمیده؟

اصلا نفهمیده باشه میفهمه خودش 

من سیگار میکشم 

همسرم میدونه 

ولی هیچکسی نمیدونه 

الان بفهمن بیان به همسرم بگن شده فضولی که 

تازه خجالتم میکشم 

این یه مثال بود 

من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم 

اما عقلم میگه نباید حرفی زد 

رو عقل خودم سکوت کردم 

اصلا ترسناکه شاید به زنه بگی خودشو بکشه 

میدونی دیگه عذاب وجدان آدمو ول نمیکنه 

خیلی اتفاق ترسناکیه 

خیلی حساسه 

اصلا من یکی آدمش نیستم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من با اسی کاری ندارم . من میگم آدم هرزه نباید احساس امنیت داشته باشه . عجیبه زنها از هرزه ها دفاع می ...

کسی از هرزه دفاع نکرد همه از استارتر ناراحت بودن چون مستقیم به برادرشوهرش گفته میگه اگه خاهرخودم بود میزدم تو گوشش خوب واسه جاریم اینکارو میکردی اه اون دوتا بچه ولش نمیکنه 

بااین گارش زندگی ۴ نفرو خراب کرده کدوم خیرخاهی ادم خیر زندگی کسیو نابود نمیکنه

مسلما خیرخواهی نبوده چون اگه بود در خفا به خودش میگفت حتی میتونست ناشناس باهاش تماس بکیره و تهدیدش کنه شاید یه تلنگر باعث میشد توبه کنه و زندگیشم خراب نشه 

مسلما خیرخواهی نبوده چون اگه بود در خفا به خودش میگفت حتی میتونست ناشناس باهاش تماس بکیره و تهدیدش ک ...

خوب همه هم همینو گفتن حالا هی تاپیک میزنن اونایی ک طرفداری جاری هرزه رو کردن لنگه همون جارین از خداهم نمیترسن ادعای دینداریم دارن 

کسی از هرزه دفاع نکرد همه از استارتر ناراحت بودن چون مستقیم به برادرشوهرش گفته میگه اگه خاهرخودم بود ...

منم از اسی دفاع نکردم ولی حرف من این ک هرزه رو نباید امنیت بهش داد . 

همه اونجا از اون هرزه دفاع میکردن ک جرا گفتی زندگی خودشه 

درسته نباید ب شوهرش میگفت ولی نباید هم بیخیال میشد 

باید از اون منجلاب نجاتش میداد . با خیر خواهی بعد با تهدید 

اما وجدانی اگ اسی خواهر خودشم بود و خیانت میکرد می‌رفت ب خواهرشوهرش بگه یا ب شوهرش درباره خیانت خواه ...

خوب اینکه آدم در مورد خواهر خودش نمیگه هم درسته

من خواهر خودم بود خیلی تهدیدش میکردم احتمالا

واقعیت خیانت کار کثیفی هست

خوب اینکه آدم در مورد خواهر خودش نمیگه هم درستهمن خواهر خودم بود خیلی تهدیدش میکردم احتمالاواقعیت خی ...

میدونم کار بدیه من هم تأییدش نمیکنم اما ب جاری ربطی ندارد شما تاپیک دو روز قبل اون خانومی ک در باره جاریش زده بود که گفته بود جاریم رو مخمه می‌خوام بشونمش سرجاش از این حرفا،، و از روی لج این کارو کرده بنظرم