2777
2789

قفل بود نتونستم اونجا چیزی بگم 

ولی  کطمئنم همه اون خانمایی ک نفرین کردن و فوش دادن ک چرا گفتی 

80درصدشون زیرابی میرن خودشون و از اینک دست هم. نوع خودشون رو شده فشاری شدن

الان من با چشم خودم دارم میبینم هرزی خانما مساوی یا شایدم بیشتر از اقایون شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا👌🏼

بهترین کار ممکن بود ک دستشو رو کرد ادم خیانتکار بایددسش روبشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

میتونست اول به خود جاری بگه و گوشزد کنه که بزار کنار و نصیحتش کنه که زندگی و بچه هاش نابود میشن گاهی وقتا ادما هرزه نیستن و اشتباهی افتادن تو این راه شاید گوش میداد و به راه راست میوفتاد واگر ادامه میداد به شوهرش میگفت

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
جریان چیهجاری اش خیانت کرده اونم گفته؟من البته در این شرایط چیزی نمیگم ولی وجدانی برادر خودتون باشه ...

برادر خودم بود سکوت کردم اخرش زن جن د ش گفت دوست خواهرته😐😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

می‌دونی همینجور که اسم مادر شوهر و عروس  تو سایت میاد همه طرف عروس رو میگیرن حالا جاری ها هم چون اکثرا با هم خوب نیستن میگفتن به تو ربطی ندارد چرا گفتی حالا دلیل نمیشه همشون زیر آبی برن 

کلا اسم جاری و خواهر شوهر و مادر شوهر بیاد همه قاطی میکنن

به نظرم سکوت بهترین کاره 

الان من خیانت چند خانواده رو میدونم 

باید راه بیفتم هی به همه گزارش بدم؟

چطور من که صد پشت دور ترم فهمیدم اما همسراشون نفهمیدن؟

خب بلاخره میفهمن 

شاید فهمیده خودشو زده به اون راه من بگم خب آبرو ریزی بشه مجبوره جدا بشه 

همه ما حواسمون به زندگیامون هست 

اینکه وقتت رو تمرکزت رو بذاری رو زندگی کسی خب چیز خوبی نیست

۵۰ درصد تو اون تاپیک گفتن اشتباه کردی گفتی 

۵۰ درصد گفتن خوب کردی 

خب کی این وسط خوب و بد رو تشخیص میده 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

شاید من ادمی نباشم که برم بگم

اما شکر خدا که دستش رو شد

انشالله دست همه خیانت کارا رو بشه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
من بهش فوش ندادم و واقعأ هم کاری نمیکنم تاپیکامو بخونی میفهمی باردارم پس نمیتونمم کاری کنم ولی واقعأ ...

ولی از اینک بیشتر نذاشته برادرشوهرش بازیچه دس ای زن بشه کار خیلی خوبی کرده

جریان چیهجاری اش خیانت کرده اونم گفته؟من البته در این شرایط چیزی نمیگم ولی وجدانی برادر خودتون باشه ...

بله من میدونم شوهر خواهرم ب خواهرم خیانت میکنه البته با چشم و مدرک ندیدم ولی هیچوقت نمیگم شاید خاهرم بدونه و چشماشو بسته ک زندگی کنه خود منم الان تو همین شرایطم الان چشمامو رو شوهرم بستم اما وقتی دیگه یکی بیاد بهم بگه مجبورم ی جور دیگه شم و کنترل از دستم خارج میشه من میگم محاله سرتو با ی نفر رو بالشت بذاری و نفهمی داره چ غلطی میکنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

ولی من اصلا اهل خیانتو هیچ خلافی نیستم ولی واقعا کار بدی کرده،فکر کن اگه خواهرشم بوو همین کارو میکرد؟نه مطمعن باش نمیکرد،مستقیم رفته بع شوهرش گفته ،اگه شوهرش زنه رو میکشت ،اگه قاتل میشد چی؟حتی فکر بچه‌هاشم نکرد