2777
2789
عنوان

مامانمو جواب کردن

265 بازدید | 6 پست

سه ساله سرطان داره حالش خیلی خوب بود یه ماهه حالش بده و افتاد تو رخت خواب و حتی نمیتونست راه بره حرف بزنه،کل بدنش آب جمع شده ورم کرده زخمای چرکی داره که ازشون مایع میاد بیرون.

بردیم بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن جواب آزمایشا اصلا خوب نیست.

مامانم فقط ۵۰ سالشه،بابا نداریم،نمیدونم بدون مامانم میخوایم چیکار کنیم.

من متاهلم ولی خواهرم هنوز کوچیکه خیلی زود بود برامون اینهمه غمو تحمل کنیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزدلم با تموم وجودم درکت میکنم خدا نصیب هیچ کسی نکنه مادرش بیمار باشه منم از بچگی مادرم مشکل قلبی وعصاب داشته وداره و واقعا جونم به لب میاد و خسته میشم از همه چیز و همه کس وقتی راهی دکتر و بیمارستان میشم،چون هیشکیو ندارم ك کمکم باشه و یاحتی همدم باشه مرحم باشه،هوای خواهرت و بیشتر داشته باش چون دیدن مادر بیمار ادمو از پا درمیاره قشنگ، به امید خدا انشالله معجزه رو به چشمت ببینی و مامانت صحیح سالم سالیان سال کنارتون باشه

+خدایاشکرت🤍

هنوز چیزی نشده که تو ذهنت مادرتو دور از جونش کشتی عزیزم❤️

توکلت به خدا باشه توی سخت ترین شرایط هم امیدتو از دست نده 

هیچ کاری واسه خدا نشد نداره انشالله مادرت سلامتیشو به دست میاره

هنوز چیزی نشده که تو ذهنت مادرتو دور از جونش کشتی عزیزم❤️توکلت به خدا باشه توی سخت ترین شرایط هم امی ...

دکترا گفتن نمیتونیم کاری کنیم،اتفاق از این بالاتر؟

خودبه خود قراره پاشه از جاش سرحال شه