2777
2789
عنوان

خیییلی مؤدب و متواضعم 😐

205 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من در مواجهه با آدمای غریبه مثلا استادم یا کارمندی که می‌خوام کارمو راه بندازه و... بیش از حد مؤدبم گاهی حس میکنم دارم خودمو کوچیک می‌کنم به نظرتون حسم درسته؟ مثلاً همش میگم مرسی، خیلی لطف کردین، ببخشید یه سوال داشتم و... تا حدی که گاهی بقیه که منو می‌شناسن و این رفتارمو می‌بینن فکر می‌کنن دارم کلاس میذارم یا ادا در میارم ولی اینجوری نیست. ناخودآگاه این کارو می‌کنم. 😟

در کل هم خیلی متواضعم. با داشته‌هام اصلا پز نمیدم و حتی کوچیک نشونشون میدم. نمی‌دونم چمه😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی خوبه شخصیت خودتو نشون میدی 

اینکه آدم محترمی هستی احترام همه رو داری بنظرم کوچیک کردن خودت نیس خیلی خوبه باعث میشه بقیه هم بهت احترام بزارن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

منم

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

منم انقدر همیشههههه مودبممممم که باعث شده خجالتی بشم 

کاش یکم بتونم ب خودم تجازه بدم بی ادب باشم 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

من حتی برای اشناها و دوستام هم همین طوریم

حتی دوستای صمیمیم رو هم از فعل های جمع براشون استفاده میکنم

تواضعم هم درحدیه که روانشناسم میگه سندروم ایمپاستره دیگه این    

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85