2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم جدا خوابید بنظرتون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 35 پست
کرده مشاور رفتیم سعی می‌کرد جبران کنه اما دیدن یه زن تو خونم فراموش کردنش راحت نبود. مشاور دیگه نیوم ...

یعنی چی دروغ میگه

مشاور خوب هیچ وقت فقط دنبال پول نیست. دنبال درمانه. کدوم شهرید؟ اگه تهرانی دکتر خوب معرفی کنیم خودت لااقل تنها بری حالتو بهتر کنه راه حل بده

شوهر من خیانت نکرده ولی سر خانوادش یه مدته کلا باهاش سردم و کلا عصبی شده و افسرده دست خودم نیست

ولی به نظرم خوب میکنی اصلا بهش توجه نکن بعد چند روز عادی باش تو رابطه و غذا درست کردن ولی بیشتر به خودت برس ارایش کن باشگاه برو کلا نادیدش بگیر مثل قبل برات مهم نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی دروغ میگهمشاور خوب هیچ وقت فقط دنبال پول نیست. دنبال درمانه. کدوم شهرید؟ اگه تهرانی دکتر خوب ...

شیرازم. 10 روز پیش گفت با دوستم میرم بیرون فلانی شک کردم بهش حسابی گفتم باید بهم ثابت بشه شاید الکی شک میکنم پیام دادم دوستش گفتم آخرین همدیگه را دیدید گفت نه و فهمیدم دروغ گفته بود. مشاور ترسوندش گفت اگر قراره ب دروغ گفتن ادامه بدی ب این اخلاقا مجبوریم وارد طلاق توافقی بشیم شوهرم داد زد من هزینه میکنم زندگیم درست بشه وگرنه نمیومدم اینجا میرفتم پیش وکیل خودمم بلدم

اگه باز شروع کرده ادم نمیشه بفکرخودت باش نمیخواد ازخودت بگذری بجای اینکه شرم کنه سرم آورده محل سگ بهش نده. مردا خیلی پرو شدن اینم تقصیر زناس بخدا که انقد لی لی به لالاشون میزاریم. وقتی زن میاره خونه توباید اول میبردیش ازمایش ایدز بده بعدباهاش ادامه میدادی 

شیرازم. 10 روز پیش گفت با دوستم میرم بیرون فلانی شک کردم بهش حسابی گفتم باید بهم ثابت بشه شاید الکی ...

چه پرروئه

خوب مشاوره خواسته بهش یاد بده دروغ نگه

مطمین باش خیانت میکرده که دروغ گفته

شما بگو اگه مشاوره نیای نمیشه و خودم تنها میرم. بگو به شرطی بخشیدمت که بیای مشاوره

باز خوبه جبران کرده. برای جبران چه حقوقایی رو گرفتین؟ حق طلاق هم داد

چه پرروئهخوب مشاوره خواسته بهش یاد بده دروغ نگهمطمین باش خیانت میکرده که دروغ گفتهشما بگو اگه مشاوره ...

هیچ حقی بهم نداد بزور منو برگردوند بعدش مهربون شد طلا خرید رفتاراش عوض شد گوشیش قائم نمیکرد اما خب الانم درست تو گوشیش چیزی نیست اما پاک کردن سخت نیست دوباره داره دروغ می گه

هیچ حقی بهم نداد بزور منو برگردوند بعدش مهربون شد طلا خرید رفتاراش عوض شد گوشیش قائم نمیکرد اما خب ا ...

خوب پس جبران نکرده

طلا خریدن هنر نیست. باز اگه چیزی داشت به نامت کنه یه چیزی. پیچوندن به نظرم مشکوکه. و اگه مطمئنی کاری نمیکنه خدارو شکر راضیش کن برید مشاوره

بگو من هنوز زندگیمو دوست دارم باهام همکاری کن که دلم گرم بسه اما اگه اینطوری پیش بری امیدی برای من نمیمونه و مجبورم خانواده ها رو دخالت بدم برای یه تصمیم جدی

منم مشکلم مثل شماست

خدا لعنت کنه خانواده هایی که چشم دیدن برادرشونو ندارن به خدا دیگه از دستشون افسردگی گرفتم شوهرم خودش خوبه ولی خب یه خانواده ی بی ابرو و بی ایمان داره که فقط تهمت و دروغ میزنن بیمارن به خدا مریضم کردن با اینکارهاشون

خوب پس جبران نکردهطلا خریدن هنر نیست. باز اگه چیزی داشت به نامت کنه یه چیزی. پیچوندن به نظرم مشکوکه. ...

اینقد اسم طلاق آوردم و کاری نکردم براش عادی شده میگه برو درخواست بده. آره مشکوکه میدونم 

چطور جلوشو بگیرم اخه

سفت و سخت بگیر

حرف بزن

خواسته ها بگو

بگو اینجا خوابگاه نیست. بگو منو برگردوندی که اینجوری زندگی کنی. بگو دارم سعی میکنم ببخشمت حالا طلبکار هم شدی. جای تلاش کردن بازم دروغ و بی محلی. بگو یادت نره من بهت فرصت دادم خودتو درست کنی پشیمونم نکن