2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم جدا خوابید بنظرتون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 35 پست
اینقد اسم طلاق آوردم و کاری نکردم براش عادی شده میگه برو درخواست بده. آره مشکوکه میدونم

شرایط طلاق داری اصلا؟؟؟

اگه نداری و بچه هم ندارین محلش نده خوب. دوست نداره دیگه. برو کم کم کلاس سرکار. واسه خودت پول جمع کن. دوست پیدا کن برو سرکار. یه مدت سر خودتو گرم کن. برو آرایسگاه باشگاه. اصلا دنبال رابطه نرو. اونم میاد رو نده یکم بترسه شاید‌ استرس بگیره که نکنه تورو از دست بده. بعد بیاد تلاش کنه برات

شرایط طلاق داری اصلا؟؟؟اگه نداری و بچه هم ندارین محلش نده خوب. دوست نداره دیگه. برو کم کم کلاس سرکار ...

بچه ندارم شرایط طلاق هم ندارم و حس میکنم دیگه جدا شدن الان برا او خوشحالیه و آزاد میشه قبلا ناراحت میشد چون خوب بودم از وقتی گریه زاری دعوا الان میگه چ بهتر جدا شو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ندارم شرایط طلاق هم ندارم و حس میکنم دیگه جدا شدن الان برا او خوشحالیه و آزاد میشه قبلا ناراحت م ...

خاک بر سرش.

فهمیده اگه طلاق بگیری دیگه جای خواب هم نداری‌. برو سرکار هرجا شده. شروع کن پول و طلا جمع کردن. خانواده داری بدی برات نگه دارن یا یه جا توی خونه قایم کن. حقوقتو الکی خیلی پایین بگو. این سوهرت دو روز دیگه یهو میاد میگه بیا بریم طلاق

عزیزم شوهری که با خیانتش جای عذرخواهی با دو تا گریه به حق شما سرد میشه بره به درک

خدا لعنت کنه خانواده هایی که چشم دیدن برادرشونو ندارن به خدا دیگه از دستشون افسردگی گرفتم شوهرم خودش ...

مشکل من اینه خانواده اش هر نوع موجوداتی هم که باشن باز از اونا حمایت میکنه

چطور جلوشو بگیرم اخه

ببین تو باید ی کاری بکنی که جذب خودت بشه ،سوای اینکه بخودت برسی و ارایش کنی و از این حرفا ،ی دعای محبتی بین زن و شوهر برا خودتون بگیر خیلی خوبه ،محبت بینتون رو دو چندان میکنه ،شوهر خواهر شوهرم دقیقا همی مشکلو داشت ،شوهرش خیانت کرد ،خیلی اذیتش میکرد ،کتکش میزد اخرشم تو روش وایساد گفت من عاشق شدم و میخام بگیرمش ،داشت کار ب طلاق میکشید که شوهرم و خانوادش رفتن پیش ی سیدی براش نگا کرد ،گفت دعا دارن ،دعا بهش داد ،دقیقا سی و پنج روز بعدش شوهره خودش زنه رو ول کرد و برگشت سر زن و بچش ،الانم ی یک سالی هست که دیگه دارن زندگیشونو میکنن