2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقريبا ده رو مراقبت ميخواد بايد پماد بزني و ضدعفوني كني و چشم نيمه باز باشه و در معرض آفتاب نباشي

درد نداره و جاي بخيه نميمونه

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
راضی بودن ؟ هزینش چقدر بود ؟ چه پزشکی رفتن ؟

بله راضي بودن 

دو و نيم_سه تومن

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم
ممکنه بعدش دوباره بیوفته، نه؟ 

توي سن بالا نه چون تا دوباره اون روند بخواد پيش بره و به حالت قبل برگرده جان به جان آفرين تسليم شده ولي توي سن كم احتمالش هست اما نه زياد

پیش چه پزشکی رفتن ؟ منظورم تخصصه 

مادرم پيش دكتر پوست و مادرشوهرم چشم پزشك

بجه ها دارم داغون میشم مامانم دیروز توتبریز عمل افتادگی پلک انجام داده خیلی بد شده کلا فاصله ببن ابرو و چشم خیلی کم شده دارم داغون میشم 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم