2777
2789

تب سنتی رفتین؟ 

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس سرما زیاد دارم

قند خونت پایین نیست یا کم خونی نداری؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه

پس حتمابرین چون تب سنتی یابهتراسلامی برین جای مطمئن به راحتی حل میکنه آسیبیم به بدنتون واردنمیکنه

اگه ازشاگردان دکترتبریزیان باشه که بهتره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

جفت شو دارم

احتمالا مال همیناست قرص اهن باید مصرف کنی برای قتد خونت هم به پزشک متخصص غدد یا تغذیه مراجعه کن عزیزم یا ایتجور مواقع یه قاشق عسل بزار زیر زبونت مصرف سردی جات رو هم به حداقل برسون  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پس حتمابرین چون تب سنتی یابهتراسلامی برین جای مطمئن به راحتی حل میکنه آسیبیم به بدنتون واردنمیکنهاگه ...

شما کسی سراغ نداری غیر حضوری انجام بده

خدایا شکرت😍😍
احتمالا مال همیناست قرص اهن باید مصرف کنی برای قتد خونت هم به پزشک متخصص غدد یا تغذیه مراجعه کن عزیز ...

قرص اهن میخورم ولی به بچه کوچیک سخته برم بیرون بیماری ها زیاد شده

خدایا شکرت😍😍
شما کسی سراغ نداری غیر حضوری انجام بده

غیرحضوری نروحضوری بری بهتره معمولاازروی چهره واندام طرف مشکلات روتشخیص میدن

من مشهدم اگرمیخوای میتونم تومشهدچندنفروبهتون معرفی کنم

قرص اهن میخورم ولی به بچه کوچیک سخته برم بیرون بیماری ها زیاد شده

از نظر تغذیه به خودت برس خوراکی هایی بخور که قند طبیعی دارن مثل خرما و عسل و.....  

غیرحضوری نروحضوری بری بهتره معمولاازروی چهره واندام طرف مشکلات روتشخیص میدنمن مشهدم اگرمیخوای میتونم ...

مشهد نیستم ولی قرار بزودی بیام مشهد معرفی ممنون میشم

خدایا شکرت😍😍