2777
2789
قرص اهن میخورم ولی به بچه کوچیک سخته برم بیرون بیماری ها زیاد شده

هرشبم پاهاتو با روغن سیاهدانه چرب کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شدید

پس مال همینه قرص آهن بخور 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مشهد نیستم ولی قرار بزودی بیام مشهد معرفی ممنون میشم

آقای لپه ایان

خانم رئیسی

خانم غِزلی

من تاحالانرفتم پیششون اماخواهرم وازاقوام نزدیک رفتن پیششون رازین

شماخودت یه تحقیقی بکن اگه پیدانکردی بگوبپرسم چون گاهی اوقات دفاترشونوعوض میکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

میخورم ولی وزنم بالا میره جونم گرفته شده ترسم از ام اسه

نه عزیزم اینا نشونه ام اس نیست به خودت تلقین نکن احتمالا سردی بدنت هم زیاد شده حتما مصرف سردی جات رو قطع کن و از روغن سیاه دانه یا دوسین (مخلوط سیاه دانه و عسل صبح ناشتا استفاده کن)  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
میخورم ولی وزنم بالا میره جونم گرفته شده ترسم از ام اسه

بنظرم اصلاسرخوداقدام نکن حتمابرین تب سنتی یااسلامی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!