2777
2789

اول از همه اینه که اعتماد به نفس داشته باشید خانوما

عاشق خودتون نباشید و پیش همسرتون همش از خودتون ایراد بگیرید رفته رفته اونارو بر علیه خودتون میکنید حتی اگه اولش با شما مخالفت کنن که نه خوبی و قشنگی و ....

دوم همیشه به خودتون برسید سعی کنید اولویتتون خودتون باشید

حتی در پر مشغله ترین روز زندگیتون هم سعی کنید اراسته و خوشبو باشید

نگید وای بچم کوچیکه خونم کثیفه وقت ندارم و....

هیچکس اونقدر نباید خودشو نادیده بگیره ...

سوم اینکه پیش همسرتون سعی کنید همیشه حرفای خوب بزنید و غرغر نکنید

میدونم شما هم گاها از شرایط ناراضی هستین اما مردا نمیتونن تحمل کنن غر زدنای زیاد رو

و نکته اخر اینکه هر ازچندگاهی اجازه بدین همسرانتون برای خودشون یه وقتی بزارن در تنهاییشون

مردا وقتی تنها میشن فکر میکنن و همه چیزو با خودشون حل میکنن درحالی که اکثر ما خانوما دوست داریم همسرامون باهامون باشن اما مردا این مدلی نیستن

نکته دیگه ای اگه هست شما بفرمایید بانو؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنم چقدر ما زن ها بدبختیم

مردها هرگز تو عمرشون نیم ساعت وقت صرف این نمیکنن که زن ها چه چیزی دوست دارن

ولی ما کل عمرمون....

آخرش هم خیانت کار میشن 

میگن تقصیر زنشه

وقتی خسته است از سر‌کار اومده نشین نق نق کن واستا استراحت کنه بعد

از مادرش حرف نزن تو از چشمش میوفتی

آدم هارو نه تو مسافرت نه تو عصبانیت نمیشه شناخت وقتی میشناسی که بهش ارزش و مقام دادی‼️🔴
واقعا فکر میکنم چقدر ما زن ها بدبختیممردها هرگز تو عمرشون نیم ساعت وقت صرف این نمیکنن که زن ها چه چی ...

درسته اما به نظرم خود خانوما هم انقدر خودشون رو دست کم گرفتن مردا رو پر رو کردن

همین چند لحظه پیش تاپیکی خوندم که گفت شوهرم رفته فیلم فلان چیز دیده خانم سینه های بزرگ داشت منم برم پروتز کنم دارم گریه میکنم حالم بده..

بابا بیخیال تو خودتو دوست داشته باش هرکی نداره هرررییی

گوش دادن دوره اعتماد ب نفس و عزت نفس ک توی اپلیکیشن پرکرش افکار،امیر شریفی هست و برای تکمیل تاپیک شما توصیه میکنم

و بنظرم کتاب خوندن ‌،خیلی عالیه،باعث ایجاد حرفها و بحث های جدیددو هدفمند میشه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
اسی واسه جذب عشق هم بلدی چیزی؟ کلا وابسته بشه

همین کارارو مدام انجام بده کم کم تو دلش میری

تو موقعیت های حساس زندگیش سعی کن حرف حرف اون باشه

بزار یادش بمونه تو تنها کسی بودی که همراهشی

راجب خانوادش همیشه سعی کن بهش یاد بدی باید محبت داشته باشه بهشون حتی اگه خانواده خوبی نداره در نهایت خانوادشن

اون اولشونفهمیدم اعتمادبنفس داشته باشیم بعداز خودمون راضی نباشیم میان سمتمون متوجه نشدم چی گفتین

نه منظورم این بود نشین هی پیشش ایراداتو بگو

اگه مثلا یه قسمت بدنت رو دوست نداری نباید بهش بگی

چون به مرور به چشمش بد میاد و پس فردا سرکوفت میزنه

اگه نقطه ضعفی داری پیشش بازگو نکن

ساده نباشید بگید مگه چیه شوهرمه

همون شوهر پس فردا همون رو بر علیهتون استفاده میکنه