2777
2789

جمعه شب گذشته خونه یکی از فامیل هامون رفته بودیم که  خونه شون نزدیک هست به ما .. موقع برگشتن با پای پیاده برگشتیم  چون نزدیک بود ماشین نبردیم .. وقتی برگشتیم خونه در راه دوتا توله سگ کوچک که به گفته بقیه مادرشون مرده دنبال مون امدن تا دم در منم کمی اب گذاشتم براشون خیلی تشنه بودن بخدا تعجب کردم انقدر اب خوردن بعداً هم پسرم گفت مامان بزار کمی غذا بهشون بدم  به ما پناه اوردن . خیلی کوچک ان .. خلاصه از اون روز وقتی گرسنه می شن میان دم در خونه مون  . اینم بگم خونه مون  تو کوچه ی خلوتی هست و خاکی یه چون خونه هاش بیشتر شون خالی ان یعنی تعمیر نیسن  کلا پنج خانواده زندگی می کنن تو کوچه اونم با فاصله ی زیاد از هم .. بقیه کوچه توله هارو اذیت می کنن و حتی کتک شون می زنن  اون بیچاره ها فقط شبا میان . و چون کوچک هستند نمی دونن مثل بقیه خودشون غذا پیدا کنن .. بنظرتون بهشون کمک کنم  غذا بدم یا مثل بقیه بیرون شون کنم . اینم بگم هیچ مزاحمتی واسه هیچ کس ندارن چکار کنم ؟

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

کمکشون کمدغذا بده اگر حیاط یا باغ داری جا بده چون از اول کردی 

من خودم حیوان ویک نگه نمیدارم وتو خونه نجس می‌دونم ولی اگه حیاط داری میتونی کمک کنی 

یا ببین مرکزی دامپزشکی جایی هست بگی بیان ببرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگاه به دلت کرده و روزی این طفل معصومارو به گردنت گذاشته 

به نظرم کوتاهی نکن

اگه بتونی دم در براشون غذا نذاری تا همسایه ها اذیتشون نکنن که چه بهتر

اگه میتونی ببر یه فضای سبزی

سر کوچه ای 

یخورده دورتر از خونه و همسایه های بی رحم

من نمیتونم ندم

خیلی بیچاره ن هیچی نمی دونن اما همسایه ها مون انگار دارم چه گناهی می کنم تو این گرما  یه جوری نگاه می کنند اذیت می شم

خدا نگاه به دلت کرده و روزی این طفل معصومارو به گردنت گذاشته به نظرم کوتاهی نکناگه بتونی دم در براشو ...

خونه مون حاشیه شهر هست روز ها خودشون می رن دور از کوچه  و جاهای خیلی دور  که کسی کتک شون نزنه . فقط شب ها میان . دم در ما انگار نگهبانی میدن بخدا اگر گربه چیزی بیاد می پرن بهش 😂

کمکشون کمدغذا بده اگر حیاط یا باغ داری جا بده چون از اول کردی من خودم حیوان ویک نگه نمیدارم وتو خونه ...

تو کوچه می مونن. کوچه مون خیلی خلوته .  واسه من درد سری ندارن . و خودم هم نمی تونم حیوان تو خونه نگهدارم 

حتما براشون جلوتر از اینکه ییان غذا بزار،،برای رفع بلا خوبه مشکل گشاست

وقتی میان انقدر گرسنه و تشنه ن . بخدا . خیلی کوچک ان . زن همسایه مون کتکشون زد . با چوب .. بیچاره هارو. می گفت بچه هامون مریض می شن .. دلم واسه شون می سوزه بخدا . 

تو کوچه می مونن. کوچه مون خیلی خلوته . واسه من درد سری ندارن . و خودم هم نمی تونم حیوان تو خونه نگه ...

دیگه همسایه ها میترسن سگ بارون بشه تو خیابون 

بدون گاز کسی رو بگیرن خطر داره و..

به نظرم سعی کن جایی زنگ بزنی که گربه وسگ جمع میکنن بیان ببرن 

ولی زدن کشتن یا ابو غذا ندادن بهشون خوب گناه داره 

دیگه همسایه ها میترسن سگ بارون بشه تو خیابون بدون گاز کسی رو بگیرن خطر داره و..به نظرم سعی کن جایی ز ...

تصمیم دارم تا کمی بزرگتر بشن بهشون کمک کنم حداقل دوماه دیگه . . . یعنی یه وعده غذا اونم فقط شب ها. از پس مونده غذا چه ضرری داره اخه . . تا وقتی بزرگ شن . کمک شون می کنم بعداً هم که  یاد گرفتن خودشون غذا پیدا کنن می برمشون یه جای دور از خونه خودم . خدا خودش کمک شون می کنه