2777
2789
عنوان

حس میکنم دل ی نفرو شکستم

228 بازدید | 11 پست

زن داداشم ازم راجع ب زندگیش پرسید منم گفتم چون مراعات نمیکنی ممکنه بهت سخت بگذره حس میکنم دلشو شکستم اخه یخورده بیفکر عمل میکنه بهش گفتم صرفه جویی کنی زیاد بهت فشار نمیاد بعدش بخودم میگم نکنه ناراحت شده باشه احساس عذاب وجدان دارم حس میکنم خواهر شوهر بازی در اوردم در حالیکه خیلی دوستش دارم برا خودش گفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودش پرسیده خب باید منتظر هرجوابی از طرف شما میبود

اگه باهم صمیمی هستین بهش بگو ک حرفات بی منظور بوده 

منم خیلی میترسم دل کسی رو بشکنم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

بگو احساس کردم از حرفام ناراحت شدی چون دوست دارم دلم نمیخاد ازم رنجیده بشی حرفام کاملا بی منظور بود

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

انگار با حرص این حرفا رو بهش زدی!فک کنم دیگه هیج وقت ازت مشورت نگیره حتما اس بده بگو منظور بدی نداشتی فقط میخواستی بگی اگه بیشتر قناعت کنید موفق تر از الان خواهید بود ان شاالله 

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

بنظرم اس نده بدترش میکنی. چون اگه فکر کنه هم منظور نداشتی وقتی پیام بدی فکر میکنه نه حتما یه یزی بوده که تو ذهنت مونده.

چون برای خودم پیش اومده میگم

فقط دفعه بعد که دیدیش یه جوری باز سر صحبت از یجایی باز کن. و حرفتو اصلاح کن

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)