2777
2789

از اون جایی که عاشق اینم ۳ قلوی دختر داشته باشم

و با اینکه به قانون جذب اعتقاد ندارم

ولی میخوام طبق قانون جذب سه تا لباس بگیرم با اسم های دختر سه قلو🥲

از الان میخوام بذارم تا چندسال دیگه بلکه احتمال وقوعش بیشتر باشه🥲

فعلا این ها مد نظرمه

نرگس مریم ریحانه

نسیم ماهرخ ستاره 

صدف ساحل دریا

نظر شما چیه

اسم هایی که به هم بیان و یه ارتباطی به هم داشته باشن😁

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

صدف ساحل دریا😄

ترنم گندم تبسم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنیا آنیل آدرینا

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

نفس نگار نورارزا رها رویالیا لیلی لیانا

چه باحال واج آرایی ن و ل و رو توشون بود😁👌

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

ساحل، دریا، مروارید

خزان، باران ،بارانا

سوگند گندم سوگل

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
صدف ساحل دریا😄ترنم گندم تبسم

اره هر چی به دریا مربوط بوده رو گفتم😂

عااا هم خانواده پیشنهاد خوبیه😍👌

آیلی آیسو آیسن

آرا سارا تارا

آنیا مانیا وانیا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
نیکی،نیلی،لیلیسارا،اسرا،سارینا، آسمان،اسما،یسنامحیا،حنا،هانا دیار،درنا،درسا،دریا

عاااا هم خانواده😍👌ایده باحالیه 

چقدر اسم های قشنگ

ساحل، دریا، مرواریدخزان، باران ،باراناسوگند گندم سودا

عااا مروارید 

آقا دلم میخواد ۴ تا دختر داشته باشم کنار سرحال صدف دریا مروارید هم بذارم😂😍

باتوجه به اسمت قلقلی فلفلی فسقلی😄