2777
2789

سلام قبلا کاربری داشتم و تعلیق شد الان حالم خیلی بده قبلا مچ شوهرم گرفتم خیانت کرده بود با التماسش برگشتم اما نتونستم اعتماد کنم باورم برنگشت شک وجودمو گرفت و همش فکر میکردم دروغ میگه تا 10 روز پیش دروغش دوباره رو شد برام گفت با فلان دوستم میرم بیرون حس میکردم دروغ میگه شب قبلش خیلی عجیب خواب دوستش را دیدم همیشه قبل که چیزی بشه خواب میبینم بهش گفتم دروغ میگی گفت نه با فلانی بودم حس بدی داشتم به دوستش پیام دادم که 27 سال دوست بودن و خیلی صمیمی حتی از برادر گفتم این روزا همدیگرو دیدید گفت نه قلبم ریخت حالم بد شد گفت چرا چیشده و اینا شوهرم میگفت من ثابت میکنم بهت باهاش بودم وقتی ثابت کردم چمدون جمع کن برو گفتم باشه وقتی رفته بود پیش دوستش دوستش گفت من پیامش دادم. خلاصه دروغ گفت حالا خیانتش یه طرف دروغش یه طرف

هروقت برا رابطه میرم سمتش منو پس میزنه روانی میشم بهم میریزم حالم بد میشه از بی مهری هاش بی توجهی هاش فقط هرچی بخوام میخره همین. بهش گفتم خیلی وقته میلی بهت ندارم و تحملت میکنم. مهریه ام کمه خانوادم نمیتونن حمایتم کنن مادرم تنهاست پدرم فوت شده و مشکلات دیگه. آرامش ندارم هرشبم شده گریه حسرت امشب نفرینش کردم بهم گفت برو بابا توخودت نفرینی

بنطرتون با چنین شرایطی باید موند و درست شد یا جدا شد. ناگفته نماند یه وقتایی خوب میشد اما من مدام تو روش می‌آوردم بحث میکردم قهر گریه همش اینا بنظرتون چکارکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا طرفش نرو  بهش محل نده خوشحال باش  بخند آهنگ بذار برقص بذار بفهمه هیچ اهمیتی برات نداره  خودت رو سرگرم کن بیرون برو پارک برو استخر برو ببین چه جوری به التماس میفته

اصلا طرفش نرو بهش محل نده خوشحال باش بخند آهنگ بذار برقص بذار بفهمه هیچ اهمیتی برات نداره خودت رو ...

دقیقا گاهی محلش نمیزارم میاد التماس میکنه الان حس میکنم باید اینطور باشم باید همه شانسمو امتحان کنم اگر درست نشد بعد جداشم حس میکنم او از خداشه من جداشم راه براش بازبشه

دقیقا گاهی محلش نمیزارم میاد التماس میکنه الان حس میکنم باید اینطور باشم باید همه شانسمو امتحان کنم ...

اگه واقعا بخواد جدا شه که نمیتونی به زور ازش آویزون شی ک نگهش داری. ک ی ون  لقش بذار بره بعد پشیمون میشه

بعد اینکه آدم شد دیگه به روش نیار آویزون بازی درنیار گریه نکن شجاع باش

هرجا میره بهش گیر میدم دعوا درست میکنم نمیدونم حس میکنم دارم ب جایی میرسم که برای از دست دادنم ناراحت نمیشه دیگه میگه بهتر. رفتیم مشاور داشت بهتر میشد همه چی مشاور به شوهرم گفته بود خوب نشی مجبوریم بریم سراغ طلاق توافقی شوهرم داد کشید و اینا بهم گفت شوهرت دوست داره نمیخواد از دستت بده 

احتیاج به مشاور داری ببخشید ولی حرفای خودت هم یجوریه

مشاور رفتیم حرفای من جوریه چون از روزی ک زنش شدم با زنای دیگه چت میکرد باعث شد بدبین و شکاک بشم تو خونه با زن دیگه گرفتمش. 

اگه واقعا بخواد جدا شه که نمیتونی به زور ازش آویزون شی ک نگهش داری. ک ی ون لقش بذار بره بعد پشیمون ...

من بهش میگم بیا طلاق توافقی میگه نه من نمیخوام جدا شم برو خودت درخواست بده 

هرجا میره بهش گیر میدم دعوا درست میکنم نمیدونم حس میکنم دارم ب جایی میرسم که برای از دست دادنم ناراح ...

پس رفتارت رو اصلاح کن همین که میگم بذار یکم استرس بیفته به جونش که چرا زنگم نمیزنه خبر نمیگیره بدون من داره خوش میگذرونه تا بیفته دنبالت