2777
2789
عنوان

کیا بیخیال شوهرشون شدن

757 بازدید | 18 پست

بود و نبودش فرق نکنه براتون کاری ب کارش نداشته باشین چجوریه ینی میشه میخام از امشب شروع کنم نمیدونم میشه یا ن هر چقدر فک میکنم دلم ب هیچی گرم نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان دوماهه ک بودو نبودش برام فرقی نداره دوماهه ک حتی ب صورتش نگاه نکردم الانم دوشبه دیروقت می ...

خودشم متوجه شده؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خیلی بهت سخت گذشت رابطتتون چطوره ؟؟

اره اولاش یکم سخت گذشت که بی تفاوت باشم ب مردی ک عاشقش بودم ولی خب میدونی انقدر که جنگیدم ک درستش کنم خسته شدم دیگه بریدم رابطمون اولاش اون سعی می کرد بیاد طرفم انقد ک بی اعتنا شدم اونم دیگه برید

دوست من شوهرش تک پسره شوهرش خودشیفته خودچس پندار متوقع پررو طلبکار ،رفتن مشاور چندین‌مشاور گفتن اینطور مردا مریضن اختلال شخصیت دارن درست بشو هم نیستن برای مردم خوبن برای زن و بچه ی اشغال که با یکی‌از تفریحاتشون بازی با روان زنشون یا دوست دختری که دوسشون داره هست، براش دعا کنید دوستان خیلی شرایط بدی داره خدا شر مردای مریض و روانی و کم کنه ،طبق امار سازمان بهداشت جهانی اختلال شخصیت تو مردا سه برابر زناست بخاطر این مردا جنگ راه میندازن تجاور میکنن قتل انجام میدن، تورو خدا دخترای جوون دقت کنید دوست پسراتونو امتحان کنید احساساتی نباشید، زن مرد زن مرده بشید ولی زن مرد زن طلاق داده نشید، از تک پسرا دوری کنید،از نرای خودشیفته دوری کنید، از پسرایی که هیچیکاری نمیکنن ولی متوقعن دوری کنید از نرای سواستفادهگر دوری کنید ،خانما باج ندید به نرا، حقتونو بگیرید، مردو پررو نکنید با تعریف و لوسش نکنید سوارتون بشه پیاده هم نشه 🌺

زندگی‌من اینجور شده.

گذاشتمش کنار

از اینکه از چشمم افتاده ناراحته و‌پشیمون

هعی میخواد جبران کنه ولی آب رفته به جوی باز نمیگردد!

دلم برای سالهای قبل تنگ میشه

برا اون شخصیت سالهای قبلش.... خیلی دلم تنگ‌میشه😔

خدا منو محتاجش نکنه 

امیدوارم زمین گیر نشم و اسوده بمیرم و ذره ای بهم خدمت نکنه

برا من ریلکسه

یه کاری میگم تا بلند شده انجام بده حرص میخورم.امشب گفتم بچم ببرم بیرون تو راه سوسک دید بچس رفت طرفش ذوق کرد میگم برو بچه رو بگیر من چندشم میشه همینطور وایساده نگاه می‌کنه بچمم دستشو دراز کرد سوسک بگیره جیغ زدم تا خم شد بچه رو بلند کرد....وای اعصاب برام نذاشته 

بهش میگم فلان کارو کن تو آشپزخونه میاد میاد بیرون میگم انجام دادی میگه یادم رفت

من خودمم حواس پرتم ولی این دیگه خیلی گیجه. چکار کنم؟

اره اولاش یکم سخت گذشت که بی تفاوت باشم ب مردی ک عاشقش بودم ولی خب میدونی انقدر که جنگیدم ک درستش کن ...

چون اول دقت نکردی دوم از اول رو دادی احساساتی برخورد کردی پرروش کردی یا از اول سنگاتو وا نکردی هی گفتی خودش میفهمه مردا خودشونو میزنن به نفهمی چون بنفعشونه باید از اوا حقتو میخواستی نباید تعارف میکردی مردا خیلی زرنگن استادمون همیشه تو دانشگاه خودش اقا بود میگفت مردا اصلا ساده نیستن خوشونو میزنن به موش مرده بازی حتی پخمه ترینشون اداشونه اصلا ساده نیستن کاش حرفشو‌بشوخی نمیگرفتیم