2777
2789

من خودم 

یه دفتر دارم که توشو کلا خط خطی کردم😂ینی تموم برگه هاش کاملل خط خطی شده با خودکار 

وقتایی که تمرکز ندارم یا ناراحتم میشینم اونو خطخطی میکنم آروم میشم😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۲۴ ساعت ۳ ساعت می‌خوابم 

هیچکس به جز خانواده ام چیزی از زندگی شخصیت نمیدونه حتی فامیل 

به شدت جستجو گرم ، یعنی شده ۳ سال که تونستم یک معما رو حل کنم ... دست از حل شدنش نکشیدم 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

هر چقدر هم عجیب بازم ادامه بده این کارت عالیه 

من خونسردم خیلی ، هیشکی نمیتونه عصبانیم کنه و هیچ چیز منو سورپرایز نمیکنه ، در این خونسرد ک اگه تو صحنه قتل یا تصادف بد قرار بگیرم کاملا متمرکزم و متأثر نمیشم البته فقط تو همون تایم ممکنه چند ماه بعد بخاطر همون اتفاق یه هفته از تخت بیرون نیام 

هر لباسی که میخرم با هر چی تو کمد دارم یکبار میپوشم ببینم بهترین ست کدوم میشه و چون یادم میره ازش عکس میگیرم تا موقع استفاده کردن ازون لباس دوباره وقتم رو تلف نکنم 

و ضمنا بعدش با یه اتاق و کوهی از لباس هایی که از کمد بیرون آوردم و باید مرتب کنم روبرو میشم 😅

هر موقع تخمه میخورم بعدش حتما یه لیوان پر از ابلیمو میخورم چون معتقدم اینطوری جوش نمیزنم و چربی خون نمیگیرم😄

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.