2777
2789
عنوان

چه کاری میکنید که به نظرتون برای دیگران عجیبه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست
هرروز نامزدمو میبیمم ب نظر مامانم کار زشتیه اینگار با پسر غریبه همسایه میرم بیرون اینگار قتل میکنم

بلخره طرز تفکرش تو دوران قدیم مونده دست خودش نیست فکر میکنه بده هر روز ببینیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا که استرس دارم یا خیلی ناراحتم یا یکی دو روز قبل پریودی  یهویی هوسهای عجیب شوری پیدا میکنم 

نصفه شب میرم سر یخچال یه تکه بزرگ پنیر میخورم

یا دو سه تا خیارشور  یا هوس شوری و تندی میکنم مثل کرانچی تند و آتشین  مثلا ساعت سه نصفه شب ..

بعد فردا صبح شوهرم میپرسه چه صدا کارات کورتی میومد دیشب

دوباره خیارشور میخوردی؟!

از ۲۴ ساعت ۳ ساعت می‌خوابم هیچکس به جز خانواده ام چیزی از زندگی شخصیت نمیدونه حتی فامیل به شدت جستجو ...

خیلییی کمه چجوری میتونی زنده بمونی😭😂

بعد چیکار میکنی تو طول روز؟ 

ینی ساعت چند تا چند میخوابی؟

به نظرم این خیلییی خوبه که نمیزاری کسی در مورد زندگیت چیزی بدونه. 

عاشق شخصیتت شدم

هر چقدر هم عجیب بازم ادامه بده این کارت عالیه من خونسردم خیلی ، هیشکی نمیتونه عصبانیم کنه و هیچ چیز ...

آره به نظرم تاثیر مثبتی داره تو زندگیم 

چه جالبببببب. این خیلی عجیب بود برام. واقعا حفظ تمرکز تو بعضی موقعیتا خیلییی سخته و چقد خوبه که تو انقد متمرکزی. ولی سوپرایز نظدنت یه ذره بده 🥲😂

به نظر خودت این ویژگیت مثبته یا منفی؟

خیلییی کمه چجوری میتونی زنده بمونی😭😂بعد چیکار میکنی تو طول روز؟ ینی ساعت چند تا چند میخوابی؟به نظر ...

۶ تا کلاس میرم

هنری و ورزشی

کلییییی کار میکنم 

به حدی که آدم آهنی هم از پیش بر نمیاد 

ولی اصلااااا خسته نمیشم

خیلی کم میشه تو زندگیم خسته بشم (فیزیکی)

کلا عجیب غریبم😂

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
خیلییی کمه چجوری میتونی زنده بمونی😭😂بعد چیکار میکنی تو طول روز؟ ینی ساعت چند تا چند میخوابی؟به نظر ...

۱۲ تا ۳ نهایت 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

تو خونه راه میرم و فکر میکنم با خودمم گاهی حرف میزنم

عاشق سکوتم 

وقتی خونه خالیه احساس امنیت و آرامش بیشتری دارم🥲😂

بعضی وقتا دلم میخواد دست بندازم دهن داداشمو جر بدم تا حرف نزنه😐🤝🏻 

گاهی وقتی کتاب میخونم دلم میخواد بپرم وسط داستان اونی که بهش ظلم میشه رو کمک کنم🥲 

آها به شدت حساسم کسی به وسایلم کوچکترین دستی بزنه طوری که چینش وسایلم کمی بهم بخوره فوری میگم کار کیهههههه؟

بعضی وقتا دوست دارم توی کاسه آب بخورم 🤝🏻 

با حیوونا حرف میزنم گاهی 🦋🦦🦥

بعضی وقتا هم خود به خود قهقهه می‌زنم یه دختر الکی خوشم😵‍💫 

امیدوارم فکر نکنید دیوونم 🌝🌚 

در حال صلح با درون💛
هر لباسی که میخرم با هر چی تو کمد دارم یکبار میپوشم ببینم بهترین ست کدوم میشه و چون یادم میره ازش عک ...

واییی عاشقت شدممم😂😂😂

ولی خیلی به خودت زحمت میدیااا همینجوری از دورم معلومه که با چی ست میشه که😭😂

منم هر شب آبلیمو میخورم و یورتمه کنان میرم میخوابم به خیال اینکه چاق نمیشم چون غذای شامو سوزونده😂

بعضی وقتا که استرس دارم یا خیلی ناراحتم یا یکی دو روز قبل پریودی یهویی هوسهای عجیب شوری پیدا میکنم ...

چه هوسای عجیبی. انگار یهو ویار میکنی😂😂

شوهرت دیگه این کارتو دستش اومده خوب میشناستت😂

واییی عاشقت شدممم😂😂😂ولی خیلی به خودت زحمت میدیااا همینجوری از دورم معلومه که با چی ست میشه که😭😂 ...

چه کنم خواهر تا نپوشم به دلم نمیشینه ، کلا مرض دارم 😅

ابلیمو رو همه جوره پایه ات هستم 😍😍

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
تو خونه راه میرم و فکر میکنم با خودمم گاهی حرف میزنمعاشق سکوتم وقتی خونه خالیه احساس امنیت و آرامش ب ...

ینی بلند بلند با خودت حرف میزنی یا تو  ذهنت؟😭😂

منم همینممم دوست دارم هیشکی هیچ حرفی نزنه‌ کلا همه ساکت😂

وای منم دقیقاا

کتابخونم که هستییییی🥹

وای دوستمم خیلیی حساسه رو وسایلش. وقتی کسی نظم وسایلشو به هم میژنه میاد یه ساعت غر میزنه میگه اعصابم خورد شد😭😂

حقیقتا نه تنها فکر نمیکنم دیوونه‌ای، عاشق شخصیتتم شدمممم باحالی🥲❤️