2777
2789

هر چهار پنج روز میرم حموم ولی بدنم بو نمیگیره چون عرق نمیکنم لاغرم ولی شکم دارم اصلنم رعایت نمیکنم ک برم باشگاه یا چیزای شیرین نخورم ک شکمم کوچیک شه در کل هیکلم بد نیست ولی شکمم بدم کرده

موهام همیشه وزه ناخنای نامرتب 

خونم هیچ وقت تمیزه تمیز نیست مثلا الان کمد بچم کلا بهم ریختست گوشه ی حموم لباس کثیفه رو میز ارایشم خاک نشسته اینم کثیف

غذام اصلا حوصله ندارم همیشه ته برنجو جای ته دیگ میسوزونم

یاخدا مطمئنی افسردگی نداری؟

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منظم و مرتب بودن کار سختی نیست

من شاغلم بچه م ۲/۵ سالشه

شهر غریب غریبم دست تنها اما نمیذارم حتی یک ظرف تو سینک بمونه خودم از سرکار میرسم ده دقیقه دوش میگیرم یک سشوار میکشم و ...

فقط کافیه تنبلی کنار بذاری

⁦♥️⁩

خب چرا؟

کی ناراحتت میکنه از چیزی ناراحتی عصبی؟

اگ ن ک تنبلی و هر روز ی انرژی ب خودت بده و بیدار شو مثلا 

برنامه ریزی کن صبحا از خواب بیدار شو سماور و کن روشن کردی برگرد اتاق خاب و مرتب کن و ....

جالبه که ایرادات رو میبینی ولی در تلاش برای رفعش نیستی، این مرحله ای بین بی خیالی و افسردگی هست 

فقط بدونین چیزایی که گفتین تغییرش اصلا سخت نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

وقتی خودتون میدونید این روش زندگیتون درست نیست و قدمی برای بهبودش برنمیدارید‌ کاری از کسی بر نمیاد باید خودت بخوای برای تغییر قدم برداری

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

خب بهتون تبریک میگم الان یه لیست از کارایی ک اگه انجام بدین باعث مییشه خودتونو بیشتر دوست داشته باشین و در نتیجه این دوست داشتن همسرتون هم بیشتر دوستون داشته باشه رو تو همین تاپیک نوشتین فقط کافیه ک هر روز بیایی و کنارشون یه تیک انجام بذاری 

افسردگی‌ داری شده به زور برو باشگاه تایم صبح 

که سحر خیز بشی وقتی بری باشگاه مجبوری به خودت برسی هم غذای خوب بخوری هم رژیم داشته باشی هم حمام بری هم لباس خوب بپوشی هم اینکه صبح زود که بیدار میشی سر حالی حوصله کار کردن هم داری

یکی بگو بیاد خونه ها را تمیز کنند بعد دیگه نذار کثیف بشه 

یک چکاپ هم بشو برات مکمل بگو بنویسه استفاده کن 

تیروئیدت هم‌چک کن چون بد آدم را تنبل و بی حوصله میکنه